Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam neka istaknuta licnost, ali potpisujem i ja....
Ali sigurno istaknutija od ovih kretena koje zovemo "vlast"
da ima bar malo stida uradila bi to sama bez animiranja od strane drugih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skandalozan je nacin na koji je ismijala Denisa Gratza, poslanika u Federalnom Parlamentu i sta je uradila ovoj djeci, najboljim od najboljih. I u oba slucaja je vise nego ocigledno da ministrica govori neistine.
Isti koji su uveli ove škole u sistem obrazovanja, dali im etiketu prestižnih, sada diskriminiraju djecu koja ih pohađaju. Znači, djeca su kriva što su oni *okrenuli ćurak*, a samo nebo zna koji će *vjetar sutra zapuhati*, da bi oni ponovo promijenili kurs. Ovdje se radi o našim i životima naše djece, bagro politička!
Ona je prestala biti intelektualac čim je postala stranački poslušnik.I kamo sreće da joj je to jedini grijeh.Isplivaće mnogi drugi sve su prilike.
Prava dilberuša. Gospođo ministarka, bježi kud znaš, nećeš zbog gluposti koje si napravil ostati " živa". Rastrgnuće te ne samo ovi potpisani vukovi, već mnogo veći čopor!
Has seljanka...što jest,jest...
dr. Kadrija Hodžić - tačnije akademik (nema vece i prestiznije titule od te) - kakva su njegova predavanja bila - svaka mu cast kad on potpisuje ovo pismo onda ko smo mi da uopste protivrjecimo tome!
Slažem se sa pismom i moj skromni potpis na njega! Diskriminacije, kako učenika, tako i profesora u obrazovanju ne smije biti i za to je nadležna ministrica, istina po Ustavu nepostojećeg Ministarstva obrazovanja FBiH, jer su kantoni nadležni za obrazovanje!! Ali, uhljebima treba pronaći radno mjesto u hladovini!!
ministarko, primi me.
primi ga primi kad te lijepo pita nebil' te prosvijetlio seljankuro, cuj ovo ministarka nisi ni za mjesne zajednice fuxo!
Žujka go home
Balega.
ako može da ide i Fadil s njom.
vidis joj glave prava domacica.nije potrebno ni jedne da progovori.malo ne reci anonimus,ali uredno uzima bogovsku platu.ostavka nego sta.
nemojte je tjerati pa ne kvari vam prosjek.
Sta je zavrsila ova?
neustavno miistarstvo. samo lovu troši bezveze.
Šteta intelektualka a baš i ne djeluje tako.Ko da je u nekim problemima manjka samopouzdanja.A na njoj bi reko tamo gdje je slušaju da zna postrojiti.Možda u Mostaru bolje stoji kod onog Pašića i pašićaa.Ko zna još .Osim naroda.Jer HDZ to ministarstvo zove takozvano.A to ti je odma u pola cijene.Ima i sreću da su joj u koaliciji i bivša i sadašnja stranka.