Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod živi u izobilju, osim nekoličine nezadovoljnih građana. Vjerovatno oni poslije protesta dođu na klix pa pljuju po ovako poštenoj vladajućoj garnituri.
Joj jedva cekam izbore pa se nadam promjenama viseee
Oktobar ce donijeti promjene, osim ako SDA ne podkrade glasove, kao sto je to radila ovih godina...Svi za bolje sutra.. izadjimo na glasanje!!! Moramo ovu vlast smijenit, dosta je visee!!!!!
Ako se narod opameti, pa ne bude glasao za SDA i SDP....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bice jos mnogo vise nezadovoljnih na ulicama, samo pricekate! Zivi bili, pa vidjeli!!!
"dzaba vam novci moji sinovci"
Ostala još samo najuža Fahrina familija.
Eto na kraju Fahro sve isplanirao, njega sredili a mi cemo nastaviti da zivimo u blagostanju kao dosada, divota
Evo sad nam je bolje otkako smijenise fahru, vise zaposlenih, fabrike ce da se ponovo grade, ljudi ce da normalno zive... sve ce nam to bakir i lagumdzija dati....