Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Bosnjaci! Je li ne vidite kako nas svi za nos vuku? Prvo su nam Srbi dali do znanja ko su, prijeteci odvajanjem i donosenjem rata. Drugi su bili EU i SAD koji su dopustili da nas fasistiski primitivci \"nasim oruzjem\" istjeraju iz domova, praveci zlocine i genocide nad nama. To nije bilo dosta nego su jos dobili 49% teritorije u kojoj mogu nastaviti etnicko ciscenje i spajanje Srbije sa Krajinom. Treci su sigurno nasi lideri koji nas prodase za male pare, umjesto da imaju svoj stav i viziju za svoj narod. Zato, zauzmimo napokon STAV dok ne bude kasno. Srbi se vec odcjepljuju i vjerujte da ce im to uspjeti, jer fasizam izgleda jos funkcionise. Ne mozemo se oslonuti na EU i SAD. Ne trebaju nam fasisti koji zlocince i genocidase slave kao heroje. Pustimo ich neka idu ali samo sa 34% teritorije. Ako ne uspije, alternativa je spajanje sa Sandzakom. Ako ne reagujemo otici ce sa 49% a nama ostaje FBIH sa Hrvatima koji sigurno slijede RS. Uzmimo stvar u sviju ruku!
Mene interesuje zašto je ljudima sve gore i gore.EU se dodvorava Srbiji što znači da više oni interesa imaju nego Srbija.Kažem razumljivo je da cij ove zemlje bude EU al bojim se da nije sve tako idealno.EU da želi dobro BiH za početak bi uvjetovala smanjenju administracije i povećanju broja zaposlenih.Zadužuju nas MMF-om koji će biti kratkoročni spas i tako će nam ga opet zavaliti za koju godinu.Biće sve skuplje i skuplje.Sve ovo meni ne miriše na dobro.Rumunija je milijardama zadužena a puna je sirotinje.Bojim se da smo puno izgubili razbijanjem država na ovom prostoru.Muslimani su se na vrijeme još 90te trebali dogovoriti sa Srbima.Nebi bilo ovog cirkusa.Kakav referendum kojem se diče naši političari.Pa taj referendum je koštao nevinog naroda života.To su svi oni koji su bili za njega trebali znati.Golom guzicom se išlo na ježa.Podjednako su krivi kao i oni koji su činili zločine.Znalo se dobro da će JNA stati uz Srbe.Što je najžalosnije dobili smo smiješnu podjeljenu državu.
SRPSKI GENOCIDASI I RUSITELJI U GENOCID TVOREVINI NA CELU SA SPIRICEM, DODIKOM, RADMANOVICEM SU TI KOJI UZ PODRSKU SRBIJE I KONSTANTNU MANIPULACIJU i LOBIRANJEM PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE NE DOZVOLJAVAJU USTAVNE REFORME I BILO KAKVU DEMOKRATSKU FUNKCIJU BiH-E!! DOSTA JE VISE SRPSKOG TERORIZMA I TERORE KOJU VRSE NAD DRZAVOM BIH-E I NJENIM GRADJANIMA! LAZNIM PODVALAMA I KONSTANTNOM AGRESIJOM SRBIJA I KOLONIZATORI PLJACKASI U GENOCIDNOJ TERITORIJI GODINAMA TERORISU BIH-U! DOSTA JE PLJACKE DRZAVE BIH-E I NJENIH RESURSA KOJE JE VLASNISTVO GRADJANA BOSNE I HERCEGOVINE! SRBIJA PREKO GENCIDNE TVORVINE KOLONIZIRA I PLJACKA RESORSE,DRZAVNU IMOVINU I TERITORIJU, ISTORIJU I LEGITIMNOST BIH-E ZA IDEOLOGIJU O BUDUCOJ VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI UZ POMOC VELIKE BRITANIJE! SRBIJA VEC MJESECIMA LOBIRA PROTIV UKIDANJA VIZA BIH-I OD EU-E, PODVALJUJE LAZNE OPTUZBE, MANIPULACIJE I ZAMKE, AGRESIJU NA DRZAVU BiH-U I NJENE GRADJANE!DOSTA VISE!!!! SRBIJA JE BOLESNA FANATICKA AGRESIVNA BANDA!