Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno, ponavljam posebno srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
23% atma, prvo se izvinite za logore u Sarajevu pa to tražite od Srba. Vi ste nevinašca da suza kane od vaše ljudskosti. Znamo mi za svaki od vaših logora i zlikovaca koji su u njima ordinirali!
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno, ponavljam posebno srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Treba ovakvih muzeja jos ,ljudi su brzo zaboravili kao da je rat bio prije 1000 godina, samo oni koji jos traze kosti svojih najmilijih znaju kako im je. Ne treba da se mrzi niti priziva novi rat ,al ne smije da se zaboravi da ,se oprosti ...ako to uradimo desit ce se opet.
Vojnik Vojske RS Borislav Herak koji je kazao kako je skupa s još dvojicom vojnika išao u taj objekt i silovao 11 djevojaka te da ih je nakon toga odveo na brdo Žuč i ubio. Treba znati sa kakvim životinjama mi živimo u ovoj BiH, prokleti da su.
Treba djeci u školama prikazivati onaj video, bukvalno ono treba uvrstiti u nastavno gradivo, nek djeca znaju ko su im komšije..
oko za oko zub za zub, tako se vlasima i treba osvetiti
moramo bit spremni. a spremni smo.
Samo pogledati komentare, a zabranili ste komentare na članku o uhapšenom genocidašu šušnjaru, zaista na srbe ne treba gledati kao na ljude..
Sta je sa zlikovcem Ratkom Adzicem iz Ilijasa?
pitao sam tvoju, kaze da ga skrivaju u Beogradu i ne smije u BiH pogotovo u okolinu Sarajeva:))Kao i svi genocidasi zar ne?:))