Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braca Kljako, medju vecim debilima u gradu...a pogotovo stariji brat prevarant
Klasicni kriminalci , reketirali ljude i mentor im je salem maric hurda sa kojim su pokrali izbore u mostaru , bravo fahro kad si se rijesio uhljeba
Kljako je prešao iz šupljeg u prazno!
Lad ih pogledas vidis da je to samo licni interes i uhljebljavanje, pametan poloticar se ne raduje kad dobije izbore a ovi kod nas slavlje do neba sampanjac....kao da su dobili na lutriji dovoljno je to vidjeti i znas kakav ce biti. Nikome nije stalo do napredka i boljeg zivota za gradjane...
Sretno Mostarci, svu srecu zelim, a dezurnim dusebriznicima zelim poruciti da gledaju svoja posla
Kljako i njegovi krimosi, ovi bi i ćaćine grobove prodali za fotelje.
GLEDAJ OVOG SENIDA BALIĆA BALE, ČOVJEK KOJI JE VODENU PUMPU ZA KOMBI PLATIO 3500 KM DOK JE BIO DIREKTOR POŠTA
Ne zna se koji je gori i ko je više naroda prevario. Uzeli su od države milione poticaja i trošili za vlastite svrhe. Od Kljakinih nevladinih udruženja do restorana Šadrvan.
Ovaj je pokrao i vlastitu mater, kao i ove prelivode oko njega. Ruka ovog Nermina Vrtića šta je god dotakla osušila, od sestrine firme metalogradnja Mustafić do punčeve firme Gradac trans.
E ovo je naša klasika. Puna usta Boga i Božije pimoći, a vamo izbačen zbog kradje na izborima i nakih marifetluka
Ovaj Nes šta god mislili postade faktor, čujem tu će i pda i još neki, a fahfica nestade jadan sa svojim duminama i kurvalucima sa sda.
Ko ove preletače više prima iz stranke u stranku?Kakva prostitucija !!!!Ovo veze sa politikom i strančarenjem nema !
3 u 1?
ovim putem zelim da ti hebem majku u anus parazitu jedan ruzni
Hurda u Klempo pobjednici izbora u Mostaru. Dobilu sve glasove vanzemaljaca. MISTERY......
Ide Klempo u nove mahinacije.
Svi mjenjaju dres rado dobre place
Ovi uhljebi su zamislili da su stranke drzavne firme pa ih lako mjenjaju.