Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasit ce ih sdp u tuzli. Jos da hadibajric ne izda izgubit ce zeleni i ks i zdk a mozda jos neke. Sdp dobar, drugi u federalnom parlamentu i bit ce drugi u drzavnom iz fbih. Denis je isto bio blizu i da ga nisu pokrali nadoknadio bi tih 3.5% zaostatka.
Sve da samo PDA NE,to je kriminalno seljacka organizacija spremna na sve
Ako kojim slucajem SDP udje u bilo kakvu koaliciju sa PDA unistit ce stranku i na sledecim izborima ce proci gore od SBB.Glasaci SDP su jednom oprostili izdaju Lagumdzije vise nikad nece nema politika I CILJEVI SDPa sa politikom i ciljevima PDA nista zajednicko , bolje dobra opozicija nego vlast sa lopovima.
Bojle vlast sa sda nego dozvoliti pda-u ulazak u vlast!
@dsxx To je istina, jedino da puste pda i sda da rade sta hoce. Za koaliciju moraju s jednom od od ove dvije jer ostale gradjanske stranke nisu puno osvojile. Kako god bice kaznjeni na iducim koalirali ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako odete u PDA onda ste prodane duse..sami sjam i osudjeni kriminalac i ljudi niskih morala su u toj stranci....
Sipu mi
@harveybrilliante lizes ga kukicu,jelde?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PDA je gora od SDA
PDA = pogan DEMOKRATSKE AKCIJE