Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dat tim ljudima lokalnim posebne iskaznice te ograniciti to setkanje preko granice na jednom sedmicno.sve ostalo sto dolazi s vana u sator. da su odmah kopirali mileta nebi imali ovo stanje uopste pustili hiljade da udu bez nadzora pa lafo kucna izolacija nigdje veze.uglavnom ovo sve je vec kasno sto rade al eto hajd nek im bude.
Kakav je to karantin od 24 sata haha...Pa Karantin dolazi od talijanske riječi za četrdeset. 40 dana su se odvajali potencijalno zaraženi od ostalih...Kud ste krenuli raja, pa mi ovdje imamo samo doktore koji štrajkuju i one koji su na bolovanju. Hajte fino nazad gdje plaćate zdravstveno, pa ja.
E sad se itekako vidi “drzavna granica” Ali sto rekli Hercegovci “nidje veze”. Otisao covjek da posije paradajz a oni ga u sator. Hahahaha. Zivi 300 m dalje.
@MEVLIDA Tako je, drzavna granica, a mnogi je ismijavali.... Neka sad malo cirkusa, sta fali
Pise u tekstu da se radi o pograničnom stanovništvu... tu je uglavnom slucaj o svakodnevnom odlasku na posao i nazad kuci....
Kako sad 24-48 sati zar nije 14 dana?