Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko je volio svoju republiku srpsku da je uzeo 100 000 iz budžeta i ostavio na sigurno, vratiće on to kad bude najpotrebnije
@mojprofiprofil genocidni kanalizacioni šahtovi ❤
Zanimljivo da je ovakvih projekata bilo nekoliko poslje agresije, grdne su pare uložene da se stvore neke laži, podmićivanje svjedoka, programi, mučenje žrtava, a na kraju kad sagledaš rezultate, sve što je srpska revizionistička propaganda proizvela jeste par polu-pismenih članaka na blicu, kuriru i srbin.info :D genocidaška posla.
najveci negator genocida je ljudska nakaza od incka jer nije nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida jer ima studenski dom koji se zove po ratnom zlocincu,jer ima po citavoj rs murale najveceg krvnika u evropi poslije ll sv rata jer po hercegovini ima ulice nazvane po fasistima,,BOJIS LI SE BOGA NAKAZO LJUDSKA,,
Čuj, 2M za pranja od genocida. 222222222222222222222222 MILIONA vas neće oprati. Normala, čo'jek skonta i po jegao od dalbu.
ukradeš dva miliona, platiš na to poreza 100.000 hiljada i sve je ok. traže ga što nije platio porez na ukradenih dva miliona budžetskih para.
U srbiji i rs- u od 1995 do 2019 je izvršeno 35000 samoubistava, dominantno muškaraca koji su činili zločine po BiH i HR.
Ovi sami sebe kradu
Još jedan srpski heroj
Mozete da mu ga popu*shite, covjek maznuo pare i pobjegao, ovi iz RS ne mogu da dobace do HR a ne do SAD
U RS-u je najlakše uzeti budžetske pare na priči o negaciji genocida nad Bošnjacima u Srebrenici. I tu samo detalji odlučuju o pobjedniku dana. Galijašević ih muze pomalo ali svaki mjesec, ovaj Karganović u cugu ali veća suma. Što bi reko Balašević - princip je isti, sve su ostalo nijase!
Cekamo troll mastere za njihovo misljenje u komentarima. 🤔
Puna je RS takvih koji palamude i presvlace onu glupu javnos o njihovoj pravdi i herojima, a usput uzimaju cifre
Vidio da ne može demantovati genocid a pare odlaze gorim od njega pa zgrabio tih 100 milja i zamakao
ko je jos lezo za 100 milja?za 3 metra drva se lezi
Blago zemlji koja v la ha nejma. Istinski.
toliko se borio za istinu da je ukrao pare
Ušljo,možel se krast??
Spiskao 2 miliona a oni ga terete za 100 hiljada, tragikomično.