Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva ba zaposljavanja...u drzavne sluzbe i agencije se ne zaposljava nego se uhljebljuje nesposobni dio drustva...oni su rezultat pljacke nepotizma korupcije urbicida i pojacanog egzodusa sposobne omladine...
Zamisli koji degenerik i imbecil moraš biti i uporno glasati za iste ljude 28 godina a pri tome imati najlošiji standard, najlošije puteve, najlošije školstvo, najlošije zdravstvo, najlošije komunalne usluge, najlošiji javni prevoz, najveću korupciju u Evropi itd..
Ma bravooooooooooo 🤝🤝🤗🤗🤗🤗🤗 neka..npr.:'studiram 10 god.(pijem,zajebavam se itd.) ali stari ima 'deel' s nekim ljudima..kad dobijem diplomu da me ceka, ceka drzava..hehe ili sam 'dala' malo 'ljubavi' pa sam se zaposlila...hehe DZABA VAM!
nisam bas protiv, AKO SU TO ZAISTA STRUČNJACI, a ne kriminalni uhljebi sa kupljenim diplomama....ali hajde ti vjeruj ovim kleronaci lupežima ?!?!
10 dupelizaca !!!!!!!
BIh je takva zemlja zamrsena tri naroda gdje dva vucu i cupaju na svoju stranu a treci Bosnjaci kao jedini narod se bori za cjelovitu BIH. I sada ce i ovaj lazov i podvaljivac teorija i zavjera nesto da uradi kao da je on vanzemaljac. Prica nam iste lazi i podvale kao i Niksic i Kojovic, o nekoj cjelovitoj BIH a sami prave neku malu Jugoslaviju samo tamo gdje su Bosnjaci vecina, i Republiku Sarajevo.
Obečavam vam 100.000 radnih mjesta! 😉
Deset stručnjaka preko SDA veze i diploma iz Travnika!
Nije žurba..
Država lopova i uhljeba
Uhljeb drzava...uhljeb je svemoguc..uhljeb je visa rasa....sve za uhljeba. Sto narod da placa porez kad direktori zaposljavaju samo clanove svojih porodica izmedju sebe i clanove stranaka? Narode kradi drzavu.
"strucnjaka"
neće oni to je haram, svi su to odreda u prvom safu, ne uzubillah
COIZDO, COVIC IZETBEGOVIC DODIK
Sve stručnjak do stručnjaka, nema dalje
kao sto je rekao spiric..od izbora do sad su bez ikakvog konkursa zaposlili 550 ljudi...cak je i zakonom zabranjeno novo zaposljavanje...sa druge strane da li ima para za borce?...mozda bude...ali samo za one preko 57 godina....a najtuznija slika su radnici u tuzli koji vec 20 godina rade za 200 km....doduse neki radnici u mostaru su radili za 3000 km...:)...sjecam se kad su ovi iz tuzle krenuli pjeske prema eu..policija ih pendrecima vratila da rade za 200 km...:)
@DRY374 ....dugo sam se pitao zasto samo borcima starijim od 57 godina boracki dodatak....a onda sam saznao da je zivotni vjek boraca po statistici i prosjeku 59 godina....dakle...nece ga primati bas dugo...:)