Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije crno, kako ce jos biti
Ih, cuj stazu vide...nama je ustvari dobro!buahahahahah
Doris Pack, sad kad pobijedismo, neka dodje u BiH i vrati mobitel koji je ukrala od Zije kad mu je babetina popusila. I neka mu plati ono sto je na kartici potrosila.
Tvoja keva je bas najaktivnija na tih 24% sto li Boze ? :) SRPKINJE VOLE BOSANCEEEEEEEE zapravo Bosansku tuki
mozes na 24% i afganistansku razapeti ako zelis,ostatak teritorije ima svoje zastave i mogu se vidjeti,samo malo prosetajte tom zemljom.
BOJKOT OVE UMJETNE \'BIH\' ZASTAVE !! LJUDI OVA NAM JE ZASTAVA NAMETNUTA, NEMOJTE JE NOSITI JER TIME BI PRIZNALI DA SMO PORAZENI !! SAMO LJILJANI I BOSNA, NIKAKVI SAVEZI NAM NE TREBAJU !
Naravno da će biti i crnje, pošto je ta ista Europa, preko Valentina MajMoončića Inzka, u nelegalnu vladu Federacije instalirala sljedbenike fashista i nacista (Hrvatska stranka poturica, i sad su im u uredima biste A. Pavelića). Ne znam šta to pozitivno mogu očekivati dok su u vladi pljačkaši, atentatori, reketaši i crnokošuljaši?!
Safet Susic - Pape, selektor BiH