Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I evo, ovo je recimo dobra stvar, samo ovako će podstići nešto, iako mali, ali i ovo je jedan dokaz da se žele truditi i činiti bolje za bolje sutra
Eto SDA nam je pokazala kako je veliki prijatelj BIH, ma baš!
gdje si zimzi, nadine i narod. šta mai, gdje vam je medolino i flykica
bagra fali im samo sda još.
Zlatko, izdao si. U tebi nema morala, ti ne znas sta je Bosna, tebi je samo do provoda, para i popularnosti. Spadas u grupu najgorih i najgroznijih likova u ovoj zemlji, ti i svi tvoji poltroni koji te okruzuju.
Ja im dajem podršku,mada isprva nisam vjerovao i osuđivao sam ovaj sastav,vidim da se trude,da su spremni podstaći promjene na bolje,za sada moja podrška
Svaka čast ovoj šestorci... Da i mi jednom uradimo nešto kao normalna drzava
Napokon da se jednom desi da dobijemo budzet u zakonskom vremenu... To što je prošla vlast svaki put kršila zakone, ne usvajanjem budzeta, je bilo lose... i sad bi kao trebalo biti lose i ako se desi neka normalna stvar?
Ovo nije ni Bosanska , ni Hrvatska, ni Srpska država. Nego i Bosanska i Hrvatska i Srpska !!!!!! ;) SVAKA ČAST na ovim dogovorima i 6-rci ;))
...\"klub ljubitelja opere\"...
Svaka čast pa se uspjevaju sastaviti dogovori u ovoj državi kakvi takvi, dogovarati se mora, đaba, to je naše prokletstvo. Ne može se više ići protiv nit jedne nit\' druge nit\' treče strane, nego i s jednom i s drugom i s trecom stranom ;)
HVALA BOGU , napokon se nešto dgovara u ovoj državi ;) Samo naprijed 6-rko :D
To samo pokazuje da rade svoj posao i da ovoj drzavi stvarno zele donijeti pozitivne promjene.
sest neprijatelja bosne!gorih ljudi na jednom mjestu historija nece sastaviti!nijedan ne lici na covjeka!