Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teb mi je pun k... c
Tako je neficu reci ti nama da sve fercera ,,,hvala nefkoo
Plavusa i drot 2u1 Nefic
Meni nikako ne ide u glavu kako ti nisi smjenjen do sada ?
Zato sto je fotogenican!
a tko nadzire irfana? ima li kakva hanuma?
Da, sad ce motriti na škole iz kladionica!
Situacija u Sarajevu nikad nije bila bolja po pitanju sigurnosnog aspekta. Statistika ne laze. (I.N. - osoba od ranije poznata organima gonjenja).
opet ovaj. kaže vjerovatno da je sarajevo siguran grad. ne mogu više ni tekstove čitati gdje vidim njegovu sliku. čovjek je bezobrazan ono primitivno majmunski
ovome ni rodjena majka više ne vjeruje
Velish Irfo je odranije poznat i majci u njega?!
Njemu je auto parkirano ispred kuce, izadje iz kuce hoda 12 metara do auta, sjedne u auto, dodje autom do pred posao, parkira pred zgradom izađe iz auta hoda 12 m do kancelarije i isto tako vazi i za djecu ove FUKARE.Kako on može uopšte biti mjerodavan da išta govori o bezbjednosti u gradu, kada ne ide pješke nigdje, ne koristi ni bus, trolu, ili tramvaj, znaci on zna o bezbjednosti grada isto kao i neko ko ne izlazi iz kuće uopšte.
Eto može. Jednom krenuo psolom do BReze, stisno gas i zgazio motocklistu -teške tjelesne ozljede ! Čovje tužio, Irfan osigurao auto kod virtuelne firme i OŠTEĆENI nije mogao naplatiti štetu ! Pa nije budala da NEKO NA TAJ NAČIN ZGAZI NJEGOVO DIJETE !
@flaq na žalost to je naša stvarnost. I takvi nam pričaju o sigurnosti a sebe ne gledaju. Jadna je država u kojoj ovi koji ozljeđuju ljude po cesti govore o zakonu, propisima i bezbjednosti u saobraćaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Irafane jel u izmjeni zakona o saobraćju predložen novi saobraćajni znak : OPREZ ! Irfan NEfić na cesti ! Iz razloga jer za gaženja Irfana NEfića policija ne odgovara a plaća ODŠTETU ! :)))
Ima li rezultata tih vaših istraga, Nefiću?
PA KAKO SE ONDA MOZE DOGODITI OTMICA???????????????????
Prva dva dana skole vidio dva drota. Nakon toga nijednom (a svaki dan kupim djecu iz skole)
Kamuflirali se, u obliznjij kladari!
retardirana seljačina!
Mozda imate plan ali ga se nit pridrzavate a niti ga provodite.Setam skorom svaki dan pored jedne srednje skole i vidim tu da ima svega sem bezbjednosti i policijskog nadzora.
Oni samo ispituju i konstatuju a Nefic prepričava već godinama.