Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA I EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
PO GENOCIDNOJ TVOREVI JEDAN OD GLAVIH JE C*TNIK KO I POLA POLICIJE GENOCIDASI I RATNI ZLOCINCI! STO NJIH NE HAPSI POLICIJA I SIPA? ZATO STO GENOCIDASI IMAJU KLJUCNA MJESTA U SIPI, OHR-U, POLICIJI , TUZILASTVU I SVIM OSTALIM NAJVAZNIJIM FUNKCIJAMA! SPIRIC UZ POMOC TIHICA JE POSTAVIO NA SVA KLJUCNA MJESTA GENOCIDASE KOJI RUSE BIH-U, TOGA JOS BOSNJACI I SVI BOSNOHERCEGVCI JOS NISU SVJESNI!!!
@fiki PA GLAVNI TUZIOC BIH-E JE SRBIN KOJEM JE\" UKRADEN\" AKO JE UOPSTE I UKRADEN LAP TOP DVA DANA PRIJE HAPSENJA KIDNAPINGA EJUPA GANICA U LONDONU! NJEGOV ZAMJENIK JE SRBIN, KLJUCNA MJESTA POLICIJE PO CIJELOJ BIH-I IMAJU SRBI KO I TUZILACA ONDA ZNAS KO I STA ZA KOGA RADI! BOSNA I ERCEGOVINA JE U RUKAMA SRPSKIH GENOCIDASA TO BOSNJACI JOS NISU SHVATLILI!!
Meti meti ispred svoga praga...
Pa ovo je sramota i bruka da jednoga pripadnika armije B i H osudite a njihovi zlocinci slobodno setaju po bijelome svijetu.E moj narode Bosnjacki Muslimanski eto do cega mi dodzosmo sa svojima .Pa zar je taj sud ikako normalan pa sta oni dusmani nama uradise pa ih niko ne optuzuje nizasta pa na kraju cemi mi ispasti krivi za rat jer nam Bosnom vladaju nesposobnjakovici i budale kakve majka neradza.Ovo je stvarno nemoguce sude mu oni koji su bjezali po bijelome svijetu dok smo mi krvarili .Neka vas je stid i sram i boga i naroda ako ga imate.
baliyska multietnicka posla...
Sudsvo...sta se cekalo 17 godina??? Da zlocinac prozivi...