Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim ovako djecu slijepu... i onda nezadovoljni nesto budemo.
Da su zaista htjeli da pomognu, ne bi mi citali o ovoj (bezvrijednoj) donaciji, dali bi da ne vidi lijeva sto daje desna. Koji su to licemjeri, 100x vise kosta ova medijska kampanja nego to sto su poklonili. Sav sljam moguci se udruzio u tu politiku, to je nevjerovatno.
Veliki gest,velikog čovjeka.
Divan gest od naseg nacelnika
Aaa svaka vam cast nacelnice za ovaj gest
Kriminalac Ajnadzić žena mu u bh Telekom sina u elektrodistibuciju. kcer u Sarajevo gas a snahu.. Pogodite
@top niko nije kriv dok se ne dokaže a i za ove sto je dokazano postoji nagodba u tuzilastvu jer im treba para.U zatvorima nema mjesta ,duga lista čekanja.Zato opljackaj ,plati i uzivaj.
Sad je ovako(fol) a uskoro slijedi pravo lice generala koji je "zavalio" onoliku raju na Poljinama,skupa sa Karavelić kretenom..
Najveci krimos u državi je ovaj Ajnadzić
par stapova i par satova koja reklama..... lopivima ..... kapa gore udruzenju
Pa nije Ajnadzic urucio kao da je iz svog dzepa, vec je opstina urucila. Ili je opstina " djl" !?
A trotoar?Sve ti džaba ako nema novog trotoara.