Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istavili svega 12 cm širok trotoar za pješake??
@Ausfahrt Nisu stavili ogradu, nema para za to. Onda moraju ostaviti neku zaštitu da ljudi ne padnu i stradaju. Kad se Meho ujutru vraća kući pijan, da ne otrese u potok. Ovo nije most. Ovo je ruski rulet.
Ja seljačine i štopa na golfu 5
MKVI R wannabe
@LegitimniKrky nije to ništa oni sa crnim štopovima su gori.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Probili rok radova i pustili ga nedovrsenog hahahahha jexo te komisija koja potpise takvo nesto... zato nam i jeste ovako sve... zasto izvodjacu se gleda kroz prste??
Mosta i sramote! Ko ce odgovarati kad neko od pjesaka strada na mostu a zbog neadekvatnog trotoara? Ko je potpisao tehnicki prijem mosta i dao dozvolu za pustanje u promet? Ovo nema ni u Zambiji ovako!
KORUPCIJA !
Na mostu bi trebalo da piše:'Kada kao pješak kreneš preko mosta preporuka je da se halališ sa rodbinom i prijateljima jer je neizvjesno da li ćeš ga preći živ.'
Naša posla .
Ja ljepsi trotuar nisam vidio jos ograda nema zadivljen sam bravo jednostavno bravo.Pjesaci ne drzati se za ogradu tek lakirana moze se prevrnut hvala.
Bravo. Samo djelima Harkane :)
Ne diraj nista. Mozemo mi i ovako ...
EURO ASFALT..SDA FIRMA....
Ovdije ce nega guzata da obustavi saobracaj....
Tipican balkanski mentalitet. Ne zavrse nesto do kraja a otvaraju. Posle kad neko negde padne i nastrada onda kukanje. Ali vazno da se pohvale da je rad sto pre zavrsen i ako nije.
Koji debil moraš biti da puštas ovaj most nedovršen u saobraćaj...jbte degen
AMIN
Fol novi malo ga sriktali asvsltirali i 180.000 u dzep sta ce im njemacka nemogu ni u njemackoj klepat ovako
Ima li ko u ovoj drzavi da radi puteve osim dviju bratskih, mafijaskih, EA i Heringa? Zahvaljujuci bas njima, necemo dugo, dugo imati autoput u punom profili!
ado trans