Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svašta, tobejarabi!!!
CIK, četnička organizacija...change my mind
Kakav je kriterij da budes zamjenik ministra sigurnost? Da si u cetnicima ili da ti je babo visoko ranziran u cetnicima? Malo mi je to nejasno mozeli mi neko pomoci da objasni to
Iz Zvornika? Garant mu je otac ucestvovato u genocidu u Srebrenici! Treba sve to dobro ispitati u vezi sa ovim djikanom.
CIK nije legitiman niti legalan jer ne odrazava trenutni etnicki sastav stanovnika BiH, posto su manjine katolicke i ortodoksne zastupljene u CIK-u procentom koji je veci od 80% clanova CIK-a, a u stanovnistvu BIH ukupno ih je 34%, sto znaci da bi CIK bio legalan i legitiman, manjina treba biti ukupno 34% ili od 10 clanova CIK-a da manjina ukupno ima 3 clana.
@Anderson Prema tome, govorimo o povlastenosti manjina u CIK-u, sto znaci da se njegove odluke ne smiju prihvatati posto CIK nije Daytonska kategorija, sto bi rekla odlazeca administracija laktaske barabe.
@Anderson Od 7 clanova CIK-a, Bosnjaka koji cine barem 60% stanovnika ove zemlje ima 2 clana ili 28%. Takav CIK ne moze biti legitiman i legalan. CIK i cijelo pravosudje trebaju imati procentualni etnicki preslik popisa stanovnika iz 2013 godine.
srpski zandarm.kako je mile matirao bosnjake oko rezevnog sastava policije.ne moze to ali moze zandarmerija koja je bolje resenje.stajaca poluvojna formacija.da ih opreme despotima i sa nekoliko helikoptera i to bi trebao biti pandan vojsci RS koja je reformom ukinuta da bi napravili osbh gomilu koja nicemu ne sluzi a prima plate iz budzeta.bh je siromasna da bi imala vojsku.osbh su na nivou haitija ili bocvane
Ovaj ima 4 razreda osnovne i jos 4 mala i 1 veliki odmor iz 5 razreda osnovne skole
@SigaSvjetloBjezi Lik je regularan 100%.Ne vazi za jednog od korumpiranih sluzbenika.Vazi za sposobnog covjeka.I sto je interesantno u slobodno vrijeme lik se bavi zemljoradnjom i stocarstvom.Ovo ti je informacija iz prve ruke.Iz domacinske kuce sto bi se reklo...
@SigaSvjetloBjezi Mozel li barem jedan zarez, ili to nisi ucio karijeri dugoj dva mjeseca?
pa ovaj i diplomu srednje skole kupio...stvarno su mafiji potrebne pudlice koje nemaju ni grama mozga...