Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne glasajte za Sabinu Gušo, ta žena treba da ide u SDA !!! Mrtvi zatupljeni nacionalista.
UDavi se mrčo jadni
u.b.i.j. se futavce
hahahahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahhahahhahahhahah hahahahaha da nije smijesno,bilo bi zalosno
Posto se Bosnjaci polako razilaze al`sigurno, srbi ostaju vijerni onom 4-S. Dodiku ce biti lakse da sve okrene kako je i zamislio. Pa ti Gorazde vidi kako i kad ce SDP ponovo doci, mozda kad zatreba glasove. A svake izbore u Gorazdu sve manje glasaca, vijerni ostaju politicari i penzioneri.
vidi se da je covjek zatucan....njemu je garant dobro, babin sin, ili mu je babo nasao posao preko SDA, SBiH, ili mu je stari u nekoj od ovih stranaka koje su 15 god na vlasti, cim mu oni valjaju. SBB do pobjede. J.e.b.e.s. tihica i silajdzica, ako ti valjaju vodi ih kuci.
Glasaj mili za Tihica i Silajdžića!!!! Taman mi takvi nesposobnjakovići trebaju da se ocijepimo. S poštovanjem, Dodik P.S. Doji na Cecu:)))))))
Od avaza, kakave su i sad postale lose, uzasne, boljih nema!! Ako ima daj alternativu
Nedo bog da nam ovaj reketaš i kriminalac dođe na vlast. Svi vi koji ste koji podržavate njega pokajaćete se!!! Radončić & SBB & AVAZ > FUJ TO!!!
NEmojte lagati ljudi, cuj onog ima 20 tjelohranitelja.... ima manje tjelohranitelja nego sto ima tihic, jer sam bio na oba skupa. NEmojte se koristiti LAŽIMA, kada nemate druge argumente. ZBOG TAKVIH BIH I VOLIO DA SBB POBJEDI. ZBOG ZAVISNIKA, STO SJEDI U PRCVARI I ISPIJA SARAJEVSKU I KRIVO MU STO NEMA KOJI NEBODER!!!
Ma kakva koalicija ba? Pa sta je vama? Prvo Fahro nece osvojiti 5-6%, pa ko ce sa njim htjeti u koaliciju? Drugo, ovo SDP-u naturaju koaliciju, nebi li sebe oprali... Pa sto ne pricate o protekle 4 ili 8 godine? Cuje nece glasati za SDP ko fol zbog koalicije sa sbb??! Ma NIKAD ti niti si glasao NITI CES glasati za SDP! I prosipas suplju! Glasajte za iste, glasajte za one koji su nas vratili 20 godina unazad! Ali ne pljujte po SDP, molim vas! MEni ga omrznuti NEMOZETE, naprijed SDP!!!
pa ljudi sta ako pobjedi radonjcic pa covjek ima vec bogatstvo bar nece toliko krasti kao ovi traktoristi neka proba i on svakako smo opljackani nemamo sto izgubiti
a od koga je krao?? nemoj citati oslobodjenje, dane i sl. novine. jarane informisi se malo. federalna finansijska policija jednino mu je nasla, za sve ove godine, kredit koji je uzeo od razvojne banke. do toga, nikad nista. sve obaveze covjek je izmirio. i neka je uzeo kredit, jer eno ti u tuzli gradi covjek centar, gdje je zaposleno 9 B&H kompanija. zar to ne valja!??? P.S. sta ti je SDA napravila za 15 god????? probudi se.....
vala cu glasat za fahru u inat onimnesposobnim gremlinima izmetbegovicu haretu i lagalamdziji
Fahro i SBB. @rasta sto se nisi iselio sto ti dodik j.e.b.e. pola drzave?? ma mars i ti i svi koji tako misle, iselite se slobodno. ako ti je bilo dobro ovih 15 god, glasaj opet za SDA, SBiH....