Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojni penzioneri ??? Ma hajde ! Kakva je to kategorija ? Za četiri godine rata penzija i generali bez ikakve škole ! I još izdaju priopćenja i oni i krug 99. Intelektalci ?!? Ova država ima sud i sud će reći svoje. A svi oni koji misle da se zločin ne može napraviti i u odbrambenom ratu imaju veliki problem sa zdravim razumom.
I mi srbi smo za to, ALIJA je otvoreno zagovarao rat, a vi sebe smatrate zrtvom umjesto ZLOCINCIMA.
A, sad da vidimo kako ce postupiti redakcija Sarajeva-x ;-) http://www.sarajevo-x.com/bih/emiru-suljagicu-neprestano-stizu-uvredljiva-pisma/111128095# Pa, kaze: \"Dolaskom na vlast ministar Suljagić krenuo je u borbu za, kako tvrdi, zaštitu prava i slobode roditelja i učenika koja su zagarantovana Ustavom i međunarodnim dokumentima iz oblasti ljudskih prava.\" I, sad se ja pitam zar nije osnovno ljudsko pravo da mu se licni podaci ne objavljuju javno bez sopstvene saglasnosti? U normalnim zeljama zbog neovlastenog iznosenja u javnost licnih podataka moze se debelo spucati po dzebu a i krivicna kazna je moguca. A, kod nas? Kako se u onom prvom emejlu fino rece:\"Da nije smjesno bilo bi zalosno.\" ;-)
Nema potrebe za tim svim. Dovoljno je to sto si ti sopstvenim primjerom pokazao nasim politicarima kako se postupa kada se uoci greska. ;-) U zdravlje!
ako je tako, onda me na stub srama crkva da me izopsti... :)) a SANU do objavi elaborat na datu temu...aj uzdravlje :)
Nije to pretjerivanje. Pretjerivanje bi bilo da sam reko da mi buducnost nacije ne gradimo na pogresnim osnovama vec na naucnim temeljima. ;-)
dobro ajde ne pretjeruj :)
Da si ti to samo sebi nebi ti ja nista reko. Ali, to je pitanje od nacionalnog interesa i casti ;-)
Kad ce Mlaco u bajbukanu za organizovanje zlocina nad Hrvatima Bugojna i njihovo protjerivanje? Nikada vi necete nikakvu drzavu napraviti.
Kako mozte da branite zlocince? Neka sud kaze svoje. Zlocin je zlocin pa makar i bio \"nas\". Ja se ne slazem s vama gospodo iz Saveza udruženja vojnih penzionera u FBiH. Sram da vas bude.
hvala na ispravci...htio sam na brzinu ali suknu sam sebi :)
Dragi moj STVARNO Sto preskoci Hrasnicu, Tarvin i Viktor Bubanj.............dok skontas evo ti clanak sa predhodne strane. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Apelaciono vijeće Suda BiH osudilo je Sulju Karajića, bivšeg pripadnika Petog korpusa Armije RBiH, na 18 godina zatvora zbog ratnog zločina nad civilnim stanovništvom i ratnim zarobljenicima na području Bihaća -------------------------------------------------------------------------------------- polako ali sigurno...kad tad
Manjaca, Keraterm, Omarska, Srebrenica Srebrenica Srebrenica, mrcvarenje Sarajeva - snajperisanje civila i dijece, granatiranje civila, glad i jauk, masakr nad civilima mjesta Istocne i Sjeverno Istocne Bosne-Zepa, Zvornik, Bijeljina, Brcko, silovanja, paljenja, klanja...protjerivanja ljudi i mrcvarenja Bosanske Krajine a za ove +U+ imam posebnu stranicu... ipak...vi vodite sa 100.000 naspram 500 u Bugojnu su se tukli HVO i Armija BiH i Armija je efektivno spasila sebe i Bosnjacke civile svojim potezima nikakvih masakra tu nema, u Cazinskoj krajini Fikretovi su vrsili zlocine, a Caco je mrtav kao i nasih 25 policijaca isto tako jer mi smo htjeli pravdu naspram toga sta vi hocete.
TREBA POD HITNO R E V I Z I J A T U Z B E PROTIV SERBIJE VAMIRA, BARBARIJE, AGRESORA i VJECNOG NEPRIJATELJA SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE..!!! Ideologija velikoserbizma je i IMPLEMEIRANJE I FINANSIRANJE VEHABIJA PREKO AGRESORSKE SERBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE...!!! Vehabije su genocidasima serbima TROJANSKI KONJ ZA UNISTENJE DRZAVE BIH-e i BOSNJAKA...!!! Pripremaju sigurno neki attentat uz POMOC I KOLABORACIJU SIPA-e i Lukaca, MUP-RS-a i Tuzilastva ko i Pravosudja BIH-e, JER TO SVE DRZE EKSLUZIVNO SERBI, NEPRIJATELJI DRZAVE BIH-e, A VI SAMO SPAVAJTE ...!!!
SERBI SU ODUVIJEK BILI I OSTAJU JEDNA BIJEDA VAMPIRSKIH INSTIKTA BARBBARIJE I PRIMITIZMA, LAZI I KORUPCIJE, FASIZMA I TERORIZMA...!!! SERBIJA===MONSTRUM-TERORISTA-BARRBAR-AGRESOR-TER ORA ANTI-HRISCANSTVO...!!! U pozadini krsta i Isusa serbi poccinli su najgore zlocine protiv covjecanstva , barrbarije i najgorih instikta KOJE NI ZVJJERI NE POSJEDUJU...!!! I takve barrbare i monstrume vamppire, EU-a HOCE INTEGRISATI...?!!! CRNA EVROPO STA TI SE PRIPREMA...?!!! A STO SE TICE genocidne tvorevine serbskih barrbara primitizma i ubbica MI SMO SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE SVJESNI DA JE SERBSKI VAMMPIR AGGRESIJE SVE VISE AGGRESIVNIJI I OPPASNIJI...!!! BiH-o DODIK JE JUCE OBJAVIO RAT BiH-i...!!! Ocekivati za par dana najgori scenario...!!! Vampiru serbiji je SIGURNO EU-a obecala integraciju ZA PAR DANA STO JE POVOD DODIKOVOM BJJESNILU I POZIVU NA ODCJEPLJENJE GENOCIDNE TVOREVINE...!!! A boris tadic je jedan OBRIJANI CETTNIK I FASISTA...!!!
A protiv koga ste se borili u Bugojnu, Tarcinskom silosu, Hrasnickom zatvoru, zatvoru Viktor Bubanj, Cacinim klanjima po Bistriku, Konjicu, Bradini i tako dalje i tako duze..izgleda tatalna amneziija.Previse krompiruse ?? A da ne pomenem protiv koga u Cazinskoj Krajini ?
treba se boriti protiv optuznica jer optuznice protiv Bosnjaka su 100% ispolitizirane sa namjenom da se dokaze da je masakr nad nama bio minimalan, da je ovo bio gradjanski rat kao i da se utvrduju neprijatelja dalje namjere otcjepljenja i opeg moguceg genocida, a optuznice protiv ostalih su 100% ciste kao dan dokazima potkrepljenje.