|

"Neće uspjeti pokušaj SDP-a"

"Neće uspjeti pokušaj SDP-a"
0
F
FENA
18.12.2010. u 13:33
41
komentara
0

dijeljenja
"Neće uspjeti pokušaj SDP-a" Dragan Čović
Neće uspjeti pokušaj SDP-a da iz vlasti istisne legitimne predstavnike hrvatskog naroda, izjavio je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović uoči početka Izborne konvencije Mladeži te stranke.
"Dvije stranke (HDZ BiH i HDZ 1990) napravile su vrlo jasan sporazum u kojem su rekle da neće dopustiti da zbog fotelja volju hrvatskog naroda bilo ko mijenja. Sve drugo se može tumačiti kao igra SDP-a kako bi se i dalje nastavilo manipulirati Hrvatima u BiH", naglasio je Čović.

Prvi čovjek HDZ-a BiH dodao je kako potezi SDP-a ruše Bosnu i Hercegovinu, a uputio je i kritiku HSP-u BiH i Narodnoj stranci Radom za boljitak koji, kako je kazao, u zamjenu za nekoliko ministarskih fotelja pokušavaju izigrati Izborni zakon i hrvatski narod u BiH.

Čović je kazao kako će zatražiti od svih hrvatskih institucija u BiH, udruženja i Katoličke crkve da se izjasne o ovim događanjima.

Inače, na današnjoj 7. izbornoj konvenciji Mladeži HDZ-a BiH birat će se novo rukovodstvo na mandat od dvije godine. Rezultati tih unutarstranačkih izbora trebali bi biti poznati poslijepodne.
Prijavi grešku


Komentari (41)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...