Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolnicu su namjerno zapalili, mislili se tako izvući...drugo, sve je to djelo Lipovačine nadri genijalnosti i pokušaja pranja novca koliko je to moguće više...treće i kao najveća istina je ta da je stvarno ta bolnica korumpirana i to dobro...to sam osjetio u nekoliko navrata na svojoj koži...četvrto...novinari....nemojte samo od doktora i direktrora uzimati izjave....pitajte malo i narod....vi uvjek jednostrano...majku mu...:-)
Goni za Bihać. Krajišnici će znati šta hoću da kažem.
To ti je ono, dođešu i mogu ti pritisak izmjeerit. Reagensa nema osim da ti ustanove imaš li krvi u sebi. Svaka dijagnoza završava savjetom idite kući malo odmorite. Bolje da ljudima se ne odbija zdravstveno pa da idu privatno. Ovo je fakat cirkus, plaćaš i ne možeš iskoristit uslugu. Kod nas je stvarno pljačka od rođenja usađena u naše živote.
ostavljat po strani i na kliniku, skupo jest al nek je profesionalno
Što reče neki dan jedan penzioner u jednoj zdravstvenoj ustanovi "Hebo te ovo, manje ljeba jest a kod privatnika ić".
Bada Bing
Sta ovo vec duze vrijeme nema nam Darke Brkana , zlogumdzijinog dupeuvlakaca i placenika.... priredjivaca raznih sdp placenih performansa... haahahahaaa
propo ko kauč
Šta je sa zeničkom bolnicom? Ne mogu da vjerujem da zatvarate bolnice. Sljedeće su škole i fakulteti.
bolnica razvrata i doktora koji hoće samo para,bihać je odavno nevjernički grad
Ne do Bog tamo zavrsiti. Ne rade oni nista
Sto bi narod reko, varakaju se...
dajte molim vas nismo djeca, ko god je preuzeo bolnicu doveo je po 100 svojih a najmanje doktora. pravnika i ekonomista imaju dovoljno, a smeta im i bolnica u sanskom mostu. pa i požar je namjesten ne bi li se zameo trag i otpis duga od fonda
Kako god okreneš, ne valja Sve je manje dobrih vijesti
...6 milijardi od pdv-a?
To se ne trosi na bolnice jer se nasi politicari lijece u Zagrebu, Njemackoj, Ljubljani....
Pa ne vraca se sve.
nismo totalno bankrotirali , mi smo samo malo bankrotirali .
Pa da samo malo, eto samo toliko da se bolnica zatvori. Nije to nista bitno to je samo bolnica. Nevjerovatno Lijepo je sto si opet tu, veliki pozdrav. :-)
dolaze racuni " za naplatu " loseg vodjenja politike zadnji 20 godina... dosta toga ce biti " kljuc u bravu "... :-) po potrebi... nejma se vremena :-D ODpozz... ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)