Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni malo-vise ovo ofirno Sirvo. Na TVu nastupas ko Viking na pohode, pa se smijes u kabinetu Uka
Naravno da je ofirno, kad se počelo pričati o njegovim mjesečnim prihodima onda je podvio rep i potpisao. Zna on da bi štrajkom puno izgubio. HOĆEMO OSTAVKU SAUDINA SIVRE!!!
Kao netko tko je završio za profesora, moram reći da je naše obrazovanje u teškoj banani. Neki osnovni elementi ne funkcionišu kako treba. Za svoja prava se treba boriti, ali se i više truditi na tim istim pozicijama-u ovom slučaju na pozicijama učitelja/nastavnika/profesofa.
Hahaha,dobili povečanje osnovci,srednja škola,samo največi stepen obrazovanja fakulteti dobili k.rac,zanimljivo
Sivri zavrnuli muhda i odma potpisao... Sve je ovo bilo i ranije dogovoreno ali je Sindilat to odbacivao o trazio jos. Vladi KS nikako ne trebaju protesti i gle hvalospjeva u tekstu o fluidnoj ministrici i deristu Uku.
kad vidim ovog sivru,tri dana nemam napretka...
Eto para uljebimaaaa, samo stoko iz realnog sektora suti i robuj.
Ode prosvjeta za Njemacku, pa da vidimo ko ce raditi za mizerne plate bez zimskog odmora, konstantnog napadanja od roditelja...
Za malo rada dobro placeni prosvjetni radnici , 4 mjeseca godisnji u godini a sve kes redovan i dobar
Eh trebao ili trebala si biti prosvjetni radnik pa da onda ovdje laprdaš. U BiH su još uvijek za prosvjetne radnike najniže plate u Europi. Kad bi i 2000KM dobivali mjesecno malo je sa kakvom bagrom (a ne mislim na djecu) moraju raditi.
Izvoli ti radi. Konobar pkata 1600-1800, prosvjeta dok ulovi normu jedva 1500. A gdje su naporni roditelji
Pozvati penzionere da se ugledaju na ucitelje i nastavnike i da organizuju generalni protest, jer se samo tako u ovoj drzavi moze nesto postici. Svima dobra skola, podloga za povecanje plata..osim onih koji su kod privatnika..oni su u banani..to vazi za privatne skole
Nastavnici i ne trebaju svakako sva djeca imaju 5.0 prosjek...što ti je inteligencija
Pa i nema nikakve koristi od njih, ionako su bili preplačeni.
Po tvojoj gramatici se vidi 😄
Vidi se da nisi plaho volio skolu.
Kupujete mir bojite se strajka Samo mlade privilegovane kaste mozete ucjenjivati
Mozete ocekivati proteste od mladih dok ne isplatite drugi dio subvencije!!!!? Do izbora sve, a i na dan izbora ako bude trebalo!!!!?
Mozete ocekivati proteste od mladih dok ne isplatite drugi dio subvencije!!!!? Do izbora sve, a i na dan izbora ako bude trebalo!!!!?
Ne znam što se ovi prosvjetni radnici inače i bune,godišnje četiri mjeseca slobodni plus svaki vikend neradni,kad sve sabereš ukupno rade možda šest mjeseci godišnje
Tako je treba ih ostaviti bez icega, ko ih j..sto su se skolovali i sto nam obrazuju djecu da ne budu glupa
Mnogi su se školovali puno više pa rade dese sati svaki dan u godini pošteno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bice, bice strajk, prevarit ce oni prosvjetare kao sto su i mlade za subvenciju, i sve one s kojima saradjuju, zivi bili pa vidjeli, na zalost uz puno nade ova vlada je podbacila i pitanje je da li se isplati ostati vise u BiH.
Mozete ocekivati proteste od mladih dok ne isplatite drugi dio subvencije!!!!? Do izbora sve, a i na dan izbora ako bude trebalo!!!!?
@punamikapa oni su makar bolje lagali ovi ne znaju ni to, drski su