Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A PDV 21% GAS SKUPLJI ZA 30% sta cemo sa tim. Politicari i budzetnici izglasali sebi vecu platu. A narod ko jebe.
ima smisla da se digne PDV stopa jer ce više para ići za zdravstveno osiguranje-informacija iz prve ruke.
@poshlaufajga22 uzmi tu ruku i stavi sebi u guzicu... pa obliži. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ma daj sta zezate nismo mi naucili da nema poskupljenja fuj ste
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Dabogda penzionerima samo digli cijene oni neznaju ispunit glasačke listiće zato i ima 400.000 nevažećih listća.
e steta, majku mu nabijem. ja ustedio 204KM da imam za struju!
2019. godina, u toj godini PDV ide na 19%. Vole oni sa povezuju te brojke..
Neće bit poskupljenje struje u 2019. nego u 2018
baš utješno, pao mi je kamen sa srca...bljak
Na promet od 15 mlrd km 600 mil.km indirektnih poreza vise na godinu taman da razliku na povecanju plata I finansiranju iducih opstinskih izbora namire kroz godinu I po.Na 12.000 km koliko prosj.porodica potrosi na godinu 500 km vise pdv-a slijeva se u kasu, novi koncept otimacine unaprijed pripremljene vjesto I expertski
Bit ce, bit ce polako Azirine kasike ne lazu. Ovo me podsjeca na jednu situaciju u Africi ono kad hijene okruze glupog bizona pa skakucu oko njeg i sprdaju se, sve dok ga jedan za muda ne scepa.. tako i politicari sve malo po malo, i kad im se ukaze prilika uhvate komplet noOorod za muda.
Bravo FERK. U top komentaru vidim kao da nam se sprema povecanje PDVa... Vjerovatno. Ne moze se vise placati vanjski dug. Dug BiH nije visok u prosjeku ali jeste u RSu. Dodik jedini glasno govori o povecanju PDV. Zasto? Pa zato ne moze servisirati dugove. On je i ojacao zahvaljujuci kreditima. Podigli su ga MMF, EBRD i EIB. Tako i pobjedjuje plus nacionalizam. Sad jos samo treba zvanicno Sarajevo da mu udvolji i da ga odrzi na vlasti dizuci PDV za 2% ??!!
Da nisam cuo zuc na nase vrhovne vodje. Veliko im hvala sto brinu za sirotinju.
Kako je ovo postalo monotono s ovim cijenama.. Činjenica je da je sve skuplje i skuplje, a plate iste.. I činjenica je da petobanka ode iz džepa k'o metak, a ostaviš dušu dok je zaradiš, čast lopovima i uhljebima..
Selam za FERK
Ma jos malo pa im nece imat ko trosit struju. Kad narod ode ili umre od gladi.
Hoće, hoće, poskupiće, i struja i naknada za onovljive izvore. Zatim će sve da poskupi.
Trebalo bi bar malo ipak su njima plate mizerne