Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek je nevjerovatan. SDP bi se preporodio kad bi isti napustio stranku.
Dobre sale nikad dosta!!! \"...ulice Tripolija bit će Disneyland u odnosu na ono što bi se moglo desiti ovdje...\" E bas se ismijah... mi smo stoka od naroda, koja se nikad\' nece pobuniti protiv nasih lopovskih politicara.
HALO NARODE...!!!! OHLADI MALO..! JOS SE NISTE NAUCILI DEMOKRATIJI..! BIRALI STE I GLEDAJ TE..! PUSTITE POBJEDNIKE DA PRAVE VLAST..! KO HOCE DA UDJE U VLAST DOZVOLJENO JE A KO NECE NE MORA..! NE ZNAM STA JE PROBLEM...! PA VLADALI SU I GORI PA SE VLAST NAPRAVILA..! NEMOJ TE PADATI NA SUPLJE GLUPOSTI..! POZDRAV SVIMA KOJI NESTO ZNAJU O DEMOKRATIJI..!!
Diktatura i licencura xcom\'a...!! Pa gdje su izbrisani postovi multietnicari???
...evo pametnjakovica koji kaze \'ako treba yrtvovati cemo mir\'...jos fali drugi ,a cinimi se i treci...koji ce reci ...\'ako ovako nastavite ,rizikujete da svoj narod odvedete u nestanak\'...i gasimo svjetlo.. Pa ko koga prikolje.. Ali sve to \'isponove\' BiH ne bi izdrzala...pukla bi ko zreo bostan.
treba dijeliti republiku srpsku.to je vlasnistvo svih naroda koji su tu zivjeli prije rata.recimo regije bi bile u korist svih ali pod uvjetom da republika srpska izbrise to genocidno ime,a da bude 5 regija,recimo sjeverna bosna sredisnja,hercegovina podrinje zapadna bosna itd.
Niko nikog nece tjerat da zivi zajedno. Ti ako ti se ne svidja, bujrum, razguli iz Bosne I Hercegovine.
ne znam samo na koji nacin i kako cemo \"mi\" biti preglasani.sem muslimana dosta i hravata i srba su glasali sa SDP i sta sad hocete nacionalisti?jel to morate uci u vlast.vi ste ti koji ne postujete minimum demokratije i nadam se da ce spd formirati vlast u martu bez obzira sta vi pricali i prili pa da vidimo kako cemo dalje.a da cete dobiti 3 entitet ma nema nista od toga.a ako vam se ne svidja jbte se.
Eto braco Muslimani, tako se bar zovete po posljednjem cenzusu, dok nebude novog nema novog imena. Od sada pa ubuduce moja braco Muslimani nikada vise zajedno. Zivjeo DODIK i COVIC Sada ce te i vi vidjete kako je to biti PREGLASAN kao sto ste preglasali srbe 1 Marta tako cemo i mi vas preglasati idemo NEZAVISNO a vi se samo snadjite sta ce te, bar vam mi NECEMO vise biti KRIVI!! Pozdrav, vasa omiljena Republika Srpska i Hrvatska Republika Herceg Bosna SRETNO!!!
Jeli ti to govoris da je Dejton nevazeci. Jeli vi to hocete rat?
Ima entitet zvan \"Republika Srpska\" po Dejtonu Kako je u RS entitetu. Jeli jedete zlatnim kasikama? Posto se mi tamo ne pitamo ni 2%, nemojte nas okrivljivati. Vidim nemas se gdje javiti na komentarima \"Glas Srpske\" pa dolazis na SA-x. A neko spominje censuru. Kako je na Poskoku. Moras reci ko ti je tata da bi stavio komentar, i to cekati da bude odobreno od censure.
Dejton 4ever! Evropska konvencija o ljudskim pravima je iznad svih zakona TO PIŠE U DEJTONU! Dejton 100%, pa mirna Bosna-trava Rosna! . . I popušena,...
zato ima REPUBLIKA SRPSKA- po Dejtonu,u kojoj se ne pitate ni 2 % ;)) hehehe
Lagumdzija sta si naumio na Covica kad si udario :) Sad si pao da ne mozes nize Covic zvizne Lagumdzija stize :) keeeeeeeeruuuuuuuuu SDA potrcko remse ti na koaliciju IZDAO SI PRAVE SDP-ovce
Mi nećemo rušiti ono za što smo se borili i šta smo Mi gradili \"draga gospodo\" iz vlade\" , niko neće rušiti ni jedan grad , a za vladu niko ne garantuje lijep pozdrav i vidimo se....
Srbi i Hrvat (ovako hecete da vas nazivamo, i bice te od sad samo ovo)i: Promjene ustava nema bez saglasnosti sva tri naroda!! (DAJTONSKI SPORAZUM) Pa tako ni referenduma ni treceg entiteta. Nece se Dajton mijenjati samo u vasu korist!!!!!!
A onda idite da vas moje oci vise nikad ne vide. I dosadjivajte Tadicu i Josipovicu.