Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druze Budi Srbin ipo voli svoje postuj tudje i radi za dobrobit svih gradjana koji zivimo tu imaces veliku podrsku .
Jelena Trivić je glupa ko balvan.
Vukan je dobar srbenda ali zna granice
zato dodik trlja ruke
Ajoj. Pa mislio sam sa ne dovoljno sto Hrvatima biramo onog Komisica. Sad i ovo moramo.
Vukanovic za clana predsjwdnistva a Trivicka za predsjednicu rs-a
Kako mislite piti bez kafane? Na vlasti sjedi drugi čojk!
Lakse se dogovore sa ovim petokolonasima iz federacije nego izmedju sebe
dok stoje na dejtonskim osnovama ocuvanja RS moze i vukanovic i trivic i stanivukovic.RS je iznad svega i ocuvanje i vracanje otetih nadleznosti.nikakve gradjanske ili regionalne bh nema niti ce biti.stanovnisto se raselilo i naselilo i napravilo 3 etnicke odvvojene teritorije tokom rata.to je realnost.ko se vratio,vrati se.sad se vracaju samo starci da umru.RS je vecna.bh je prolazna
cuj Vukanovic pa taj ne moze dobiti ni 1% na izborima pa njega u RSu niko ne shvata ozbiljno bezvezno laprdalo.ali za bosnjake je slamka spasa
Kakav će Vukanović biti na mjestu Dodika, nezna se. Jelena bi sve radila isto kao Milorad, samo nebi krala od naroda.
Buram samo ono što je dobro zahebat.
Od Dode je samo gora opozicija rs.
Ili ste Dodikovi bot ili nisi ni svestan da ovakvim stavom ides na ruku Dodiku? Kod nas na istu kartu igraju i Vucicevi botovi koji ostavljaju komentare po svim portalima da su oni svi isti, da su isti lopovi da cemo novim politicarima dobiti samo onu staru izreku sjasi kurta da uzjasi murta... Jednostavno zele poslati sliku javnosti da je najbolje da ostane Vucic jer drugi koji dodju bice isti ako ne i gori.
realno vukan moze doci za predsjednika samo sa retorikom gorom od dodikove...budimo realni
Idemo Bosanci: Komšić, Vukanović, Bogićević
Kaže narod - poštenje i politika nikako zajedno. Ja zaista mislim da je Vukan izuzetak od tog pravila. Ako neko zaslužuje šansu, to je on! Krase ga obraz, poštenje, ljudskost, karakter, znanje i inteligencija. E sad, ako se i on kao i mnogi prije njega zaokrene za 180 stepeni nakon što bude izabran, onda se stvarno ovdje čovjek nema čemu pozitivnom nadati. Ipak, njegovi sugrađani i svi objektivni poznanici tvrde da se radi o humanisti, poštenjačini i patrioti.