Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"mrzi bliznjeg svoga\" pa ko danas najvise mrzi i jedva ceka da se osveti?? samo vi periguzi o tome pricate i pisete... mi za razliku od vas zelenih nikog ne mrzimo samo nas naprosto zaboli neka stvar za vasim zrtvama kao i vama za nasim!!!!!
tuga i zalost ... nikad se neponovilo ... neka im je vjeciti Rahmet ...
to se od dusmana koji pljuju po svemu, mame zdapi otvorila ili mozda paksu pa ceka da jojj metnemo svi redom... ...da mi je samo znati da se ovo drugoj ili trecoj strani desilo sta bi dana pricali... bar danas zacepite sugave labrnje...olosi jedni...
\"A nasa draga braca muslimani su ono sto se nikad prezaliti nece. \" ta vasa draga braca su nekad bili I NASA draga braca pa su nam zabili nozinu u ledja i presli na stranu tudjina-okupatora. i kuces vece bruke, jos uzeli tu njihovu pagansku osvajacku vjeru... za ono sto su prije pokolja u srebrenici radili Naserovi koljaci, ovo je taman za poravnavanje racuna.... niko ne zali te nevine zrtve niti bilo koje zrtve na drugoj strani... oni po vama i po vasem pisanju valjda svi zasluzuju smrt. zato vam se i desava sto vam se desava i desavat ce vam se i ubuduce uvjeren sam.
crkve bosanske. ima u bosni Allaha dzs. to se vidi po tome koliko je cijih bogomolja stradalo 92-95. prije bi se reklo da Isusa nema u bosni kad se vidi kako vi sljedbenici Isusa a.s. krsite njegove zakone i preporuke. ili je mozda \"mrzi bliznjeg svoga\" tacniji prevod.
Nebo se otvorilo jer je padala kisa, kao i sto se i prethodnih dana desavalo isto. I grmilo je i sijevalo, i to u cijeloj BiH.
@Bin_Laden Hop cup poskocicu do Avganistana doleticu Doleticu tamo znaj Da se dignem haj haj...
A Vi braćo i sestre danas upučujte DOVE DRAGOM ALLAHU DZ.S. jer se DOVE primaju kada pada kiša. Nije ovo slučajno.
@HATTAB Takvi nam trebaju... explozivni po prirodi... Bez pameti i kratkog roka trajanja ! Ako mozes samo na cas skoknuti do Avganistana brate?
U Bosni ALAHA NEMA!!
ee..kisa je zato jer se kosti mrtvih diraju...Allah DZ.S. nek je na pomoci svim zrtvama i njihovim porodicama i nek im Dragi Allah da bericet i sto vise srece u zivotu.A nasa draga braca muslimani su ono sto se nikad prezaliti nece.
OVO JE VELIKI DOKAZ DA JE TO BIO ŠEJTANSKI (DALEKO BIO) POSAO. ONI SU OBIČNI ŠEJTANI KOJI ČE DA GORE...ABD...
i zabranite vise komentar na ovu temu..ovdje nisu potrebni komentari !
Narode sta vam je! suzdrite se danas! Za sve :Lazare ,Hrdoje ,Svetozare,Lale...za cijim se majcinim opancima slama vuce,smirite se i pustite narod da na miru ukopa svoje najmilije.To sto ovdje pisete danas pokazuje koliko ste izfrustrirani..Nema te respekta ni prema mrtvima.Znate vi i te kako sta se dogodilo..DOSTA VISE!!!!!!!
Samo pametan pouku uzima, a istina je za razumom obdarene. a oni ostali nadoce polahko, samo mozda tada bude kasno za njih. a Allah dz.s nikome nepravdu ne cini.