Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO POGLEDAJTE OVA NASA TRI PREDSJEDNIKA.....KOJE SMO MI KINO OD DRZAVE!?!?!?!!?!?!!?!?
koje smo mi kino od naroda..
Ne zna se ko je veca bojeva glava od ove trojice ...
Zna se na koji nacin se ocjenjuju,najvise bodova dobiju za "ko je veci ustasa,cetnik i balija selamac"
Jarane moj, na klix-u su čitaniji komentaru od članaka.
Ocjenjuje ih Bakir i njegova pudlica Fahro kako bi zastitili interese lopovskog poduhvata SDA-SBB. Dva dokazana lopova i najneomiljenija politicara.
Radoncic iz zatvora preko telefona. Kad zatreba kakav tal (koristim namjerno njegov rjecnik) tada se za sekundu i ocijeni i dodijeli pozicija ambasadora. I nama takvi likovi odredjuju ko ce nas predstavljati po svijetu. Slicno kao sto je Dragan Covic iz pritvora prije par godina imenovao drzavnog ministra pravde.
Niko i nikako.
Sa obzirom ko ih tamo postavlja......nema potrebe za ocjenom
Zna se i NAROD ZNA, a i čuće se 17. tog maja kad pre sudom BiH bude svjedočila Azra Sarić. Daš ambasadorsko mjesto nečijoj ženi u zamjenu za oslobađanje od sudskog gonjenja, pa ambasadorks ne može da dobije agreman u Sloveniji radi istoga. I Sva trojica misle da će dobiti EU kandidaturu takvim imenovanjima ?? IMALI SU SVA TROJICA tri mjeseca da nakon saznanja povuku svoje potpise, Izetbegović je ndavao izjavu tužilaštvu A NISU NIŠTA URADILI. Nek podnesu ostavku radi srozavanja ugleda zemlje.
Napomena: Olakšavajuća okolnost je samo što su im stranke ionako srozale ugled zemlje na nulu, pa bi pesimisti rekli više nemogu !! A optimisti ??
Ovdje se jedino zna da ce mo dici novi KREDIT.
Princip i jeste u svakoj državnoj instituciji : imamo vlast, rasporedjujemo budžet i nemamo odgovornost.
Ko ocjenjuje rad političara generalno? Narod sigurno ne pošto ne vidjeh da je neki pao na popravni na izborima.
.ebo lud zbunjenog...Dobro smo ikako zivi.
vidjeli smo na djelu kako se imenuju ambasadorke...šćepo poturi ime, baka potpiše doduše, ovo se otkrilo
Ovoliki članak samo zato da nam kažu da se ne zna ni ko pije ni ko plaća
Obzirom na činjenicu da nismo sposobni za samoupravljanje, predlazem da se fino zaravna od Bihaća do Trebinja, i napravi dobar parking za Evropu. Smatram da smo sposobni za vođenje parkinga jednog kao nacija, i to samo ako nam ovi iz Jevrope sve fino napisu kako se radi: Dodje covjek autom, daš mu tiket, i na izlazu ti plati...inace cemo u*ebati i to