Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pretorian---------da se ne pravimo pametni i da ne razglabamo ja ću ovako: \"J E B E M J A T E B I M A M I C U U USTA RAHLJAVA\"
sine popij mlijeko pa na spavanje---ljubi te babo
za YU Star: Ja znam da ti mislis da pricas \"srpskim jezikom\", gospodine to bi mogao da bude samo \"Raski jezik\", a Bosna je postojala i i prije Raske i Zete i NDH, prisaberi se glupane i pricaj argumentovano. Jer sve ostalo je iskrivljena povijest, koju zelis i ti sad, kao nosioc gena onih koji su je iskrivili , da iskrivis. Sto znaci da jezik na prostorima kojim zivis moze da buse samo \"BOSANSKI JEZIK\".
zdravo Pretorian nisi mi odgovorio na pitanje!!!
BAJR.AM JE DAN KADA MUS.LIMANI ODLAZE U SVINJ.ARAC I JEB.U SE SA SVOJIM KRMACAMA...
Pa da treba mi lecenje kao svim Srbima jel tako islamofasisti u pravu ste moramo da se lecimo ali od vas a to je ...zna se Bosna se raspada i treba tako a vi kukajte do sutra i cistite cevi i napadajte koridor i koje god vec sve napa.ade izvodite tu po internetu!
A vidjeli smo i kako bosanski muslimani bjeze. Imamo mi za vas specijalnu jedinicu atomskih krmaca.
Za Pretorian: idi BRE lijeci se dok nije kasno, i pusti nas na miru umobolnice
mi lazemo sami sebe , mi lazemo da smo nebeski narod , mi lazemo da nismo bosanci i hercegovci, mi lazemo da je rs drzava , mi lazemo da nije bilo genocida , mi lazemo da na licnoj karti ne pise bosna i hercegovina i mi cemo stalno lagati onako inventivno kao nas tetak dobrica
Seoski galamdzija i prevarant, a uz to i bijedna kukavica, Milorad Laktasenko, vec prije nekoliko dana poslao je malog Radojicu i svoju SRNA-icicu da mu pripremaju teren za junacko bijeg. Sve ovo Laktasenku treba kako bi izbjegao nabijanje na kolac od strane gladnog puka, kojem je i zalogaj iz usta oteo.
Hmm ove srbende nas nisu mogle pobjediti kad su bile jace od nas 1000 puta.Nema vise JNA, dakle dragi moji nastavljamo gdje smo stali 95, a to je pred Bana Lukom, hahahahaha srbi bolje da Vas nema, vidjeces kako brat mudzahedin kolje, tako ste plakali i u ratu kad se spomene njihovo ime, vidimo se preko nisana
...te \"pozdravlja\" incko......
nisu \"vjerovali\" ni da će se yuga raspasti, pa je nestade...... show must go on..... pz Hrvatski Mostar
Meni je žao Pretorijana, a vama? :)
i ti Incko si presao izvan svojih nadleznosti. Srpska te ne priznaje i idi kuci.
Bahahahahaha.. E degenčino ohrdana, moš samo šuplju prosipat i to je tvoj domet.
tama 08.05.2011. u 07:34 bh je nastala prvim referendumom. bh je nestala drugim referendumom.