Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gospodine Radmanoviću nemojte dovoditi narod u zabludu. IMOVINA je u osnovi (društvena) DRŽAVNA a može se napraviti dogovor da dio pripadne na raspolaganje ENTITETIMA ili na pravo korišćenja.Pogledajte malo u gruntovnim knjigama dali su uknjiženi entiteti ili DRŽAVA ako ih niste popalili kao u drugom svjetskom ratu partizani na podrućju Bos.krajine kako se nebi znalo šta je privatna imovina i kako bi se što bezbolnije nacionalizovala.Iz samog vašeg mišljenja o imovini se i vidi zašto ste protiv produženja ostanka stranih tužioca i sudija.Uspud da znate ,,KRIMINAL SE NE ISPLATI\'\' i uvijek se otkrije i razbije od glavu pa i iz vlastite kuće.
sjedi dodo na vrh krsta jede gov..a sa tri prsta
imaju najnoviju tehnologiju http://www.youtube.com/watch?v=WOyXfs3N-6s&feature=related Made in by genocid PC
Zanimljivo razmišljanje.
Imal sta da prihvatate??? Srbska nejac bacena lavovima...hahahahaha
Dali se pita genocidni jad, mjesto ti je sa jadovanom dabicem.
ima li sta da vi prihvatate osim fasistickih tvorevina.....,ha genocidasi
KODA VAS IKO ISTA I PITA, NETREBACI
Stvarno,tip je totalno umisljen.Kao da netko mora njega za nesto pitati. Urazumi se covjece.Tisi samo pjedinac,treba pitati i ostale.Nema preglasavanja,.ni ja ne priznajem RS u kojoj zivim jer i ona ne priznaje mene u njoja, ni moju Bosnu.Ti bi nesto poprijeko ,preko nas zivih.Sadcemo i mi u RS formirati svoj Entitet, jer nismo ravnopravni, a ti i tvoji to nam nemozete zabraniti.Mocices samo da drecis.
onda prihvati nas fesic i podudlaj ga podobro vozdra genocidasu
Ko pita ovog genocidnog alkisa sto.