Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, svađaju se oko ministarstava. Zar nije sukob oko platforme?
Nek\' SDA ustupi svoja dva ministarstva koja ih \"zapadaju\" izbornim rezultatom i mirna bosna...bakir nece praviti probleme;-)
OGLAS --- Mijenjam ministricu djecijih obdanista Arziju za doministricu vanjskih poslova Babic i dajem pride Ministarstvo vanjskih poslova BiH Republici Srpskoj.Dodik javi se ! u potpisu Bakir
je li to novinar poskoka bio na licu mjesta, iliti na \"on d fejs of d plejs\"? Jadan si ti i poskok.
Moj Bakire ti si izgleda jos duboko u zimskom snu, ko ce se i kako dogovoriti sa fasistima. Nemoj bolan da foliras narod, reci onako kako jeste pa kud puklo da puklo. Eto ti si odmah otrcao u Beograd i sta si napravio, \"nepravi ni od sebe a i ni od naroda hajvane. Zna se!!!, \"suspendovati Dejton\" i poceti primjenjivati USTAV Republike Bosne i Hercogovine.
Ovaj vam sliči na intelektualca, dok ne progovori!
zvršni direktor EU za Evropu i centralnu Aziju Miroslav Lajčak izjavio je da ga zabrinjava situacija u Federaciji BiH /FBiH/ koja mu izgleda potpuno nelogično i \"vrlo opasno\". \"Veoma me brine to što se dešava između SDP-a i SDA, s jedne, i dva HDZ-a, sa druge strane\", rekao je Lajčak. Prema njegovom mišljenju, nijedna politička stranka ne može da pretenduje da ima sto posto legitimitet svog naroda, a s druge strane, apsolutno je neprihvatljivo i opasno da kroz politički inženjering izmišljamo neke \"naše\" Srbe i Hrvate da bi formalno poštovali Ustav.
Bakire pa što pravite problem ako nije problem.I tvoj babo je tako pričao i mislio.Do podne mislim da treba apopodne da ne treba.A ja pametne porodice.A ja pametnih birača koji vas biraju.
Gledam Bakira, a jes\' ga ovaj Arhiv dobro uFatio aferim! ahahahahahaha // Lajkujte Agent komentare....jer Agent ide prvi, daje više! :D
uh j.e.b.o li te bOObo retardirani :D
Da su zakinuli SDA oni bi napravili krizu i za najmanju sitnicu ali čim je zakinut neko drugi (u ovom slučaju HDZ) odmah izjavljuju da ne treba praviti problem.
kako je Zlaja Valter hrabar... sječam se ovog snimka iz rata... \"JA SAM SLUČAJNI PROLAZNIK\"
kreten, cuj nije problem :)) pa odlicno odrekni se 2 ministarstva SDA i sve rjeseno :))) kreten %\"&$
Ovo je \"mladunce\" reklo i prije mjesec dana !!! Smo smiruju narod ovako mu je i babo izdajnik govorio : 17. 3. 1992: Rata u BiH nece biti, ni domaceg ni uvezenog. 3. 4. 1992: Ja imam utisak da se pokusava inscenirati sukob u BiH. 7. 5. 1999: Ja ne kazem da su ateisti nemoralni, ali je ateizam s one strane morala. 12. 9. 1996: Ako smijem da se malo nasalim… razmisljajte duboko, razmisljajte sutra citav dan, a onda prekostura dodjite i glasajte za SDA. 19. 12. 1998: Nadam se da vecina nas nema oraha u dzepovima i da posteno radi svoj posao. 18. 7. 1998: Mi borce i izbjeglice necemo istjerivati iz stanova.... 11. 7. 1998: Mi smo ucinili sve sto je u nasoj moci do zadnjega dana. (o Srebrenici) itd itd itd itd A NA KRAJ USE ISPOSTAVILO DA JE SAMO LAGAO NAROD ...
http://www.depo.ba/front/inzkovo-ponasanje-razmatrati-u-skupstini-uhapsiti-divjaka-i-ganica-ako-dodu-u-rs
Dja ostavku ne mogu da te gledam .
Oj alija tvoju li ti sliku, sto napravi srpsku republiku