Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HERCEG BOSNA PONOSNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZDRAV PRIJATELJSKOJ REPUBLICI SRPSKOJ !!!!!!!!!!!!!!
e nek\' si joj sve skresao u brk... mati moja koji idijoti! PS a najbolji su mi ovi koji su juče tražili referendum, danas se kunu da nisu... niđe veze, a još bulumenta njihova u glas \"Nismo majke mi\"... onu su najveći zaštitnici BiH... hehehe Vrh, nema dalje
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan S A N U, u svom romanu \"Deobe\".
JA nisam COVJEK, JA sam zlotvor! PRIZNAJEM... Mogu li sad da dobijem svoj entitet???
brate prijavi ovoga i nadji ga da mu jebemo mamaru koji nacionalista od covjeka,nemrzim ni srbe ni hrvate mrzim nacionaliste i propagandiste koji siju mrznju,on ce reci da su u srebrenici srbi sahranjivani mjesto muslimana imaju slike video zapisi sa kojima se dicite kako ubijate starcad i djecu stoko cetnicka
A sto Meho da prijave bravo jel zato sto ja srbin ,pa trebas onda reci i za loyd ,patriot ,biscan i mnogi ndrugi hajd ziv bio budi malo realniji.
Asthon je jedna nadrkana kobila
eh kad bi ikako moglo da se slike neprikazuju.
NIKO VAS I NE PITA::::::::: MORATE GENOCIDAS:::::::A AKO JE KO GUZNO CRIJEVO ONDA STE TO VI BLENTITET SUMSKI !!!!!
Posebno nam ne pada ne pamet da ostanemo prikljuceni na guzno crijevo
Jeli cobane.....a to sto ti sef baca zastavu svoje drzave.....glavni grad naziva Teheranom.......svako malo kenja o nekom mogucem referendumskom pitanju.....u buducnosti.......vi ste genocid i klanje i napravili zbog toga sto ste nas htjeli unistiti i nas i hrvate i naravno postati dio srbije !!!!! I dan danas o tome mastate........i drzite u zabludi svoje cetnicice.........a znate da se radi o misiji nemoguce !!!!! Naravno da ste vi sumnjaci.......ko i oni magarci ercegovacki....svi zajedno.....SEPARATISTI U POKUSAJU:::::::
@bravo.........sumnjak ugasimo mi tebi malo mame i seke........koliko neko treba biti retardiran.....pa reci bravo ovom liku vampirsko cobanskom bravo......mora da ste iz istog zaseoka pas ti mater !!!!!!!
pa znas sto srbi imaju siptare a mi bosanci hercegovce :) pa srbi prvi birali bog te jebo.
@BRAVO dali ti baka i dalje seta bez gaca i pisa stojeci?
pa niste budale da se prikljucite Srbiji pa da izgubite sve fotelje koje imate, mislite da bi vas Srbija nosila na grbaci ko sto vas nosi Bosna i Hercegovina?? pa nisu budale ako mi jesmo