Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao pravoslavac prešao sam na islam i ti sam našao spokojsvojoj duši. Pozivam sve pravoslavce u BiH da urade isto, jer jedino tako mogu opstati kao malobrojni narod pred naletom šerijatske sablje!
Živi bili pa vidjeli koji narod postoji a koji ne.Pusti malo vrijeme da prođe .....
Bosanskohercegovacki narod ne postoji.
Bosanskohercegovacki narod To su Srbi, Bosnjaci (osim ako nisu promenili ime*) i Hrvati znaci Republika Srpska i Federacija Bosnjaka* i Hrvata pa to covjek i radi vama stvarno treba bas sve potanko objasnjavati a kada se mi konacno odcjepimo, onda ce da vodi samo o vama racuna tj o FBiH, tj o Bosnjacima* i Hrvatima biti ce mu mnogo lakse dva naroda je lakse kontrolisati, pogotovo kada su u Federaciji mi imamo pametnija posle nego da se sa vama zajebavamo mi hocemo napred ne nazad znaci nezavisnost, ne vracanje na nekakvo propalo jedinstvo vi ste retrogradni mi smo napredni vi se vracate u srednji vijek mi idemo u 22. jebiga takva vam je vjera, ne dozvoljava napredak zbogom ostanite u proslosti...
Ti i trebaš da radiš za jedan narod i to BOSANSKO HERCEGOVAČKI narod.
Obraćam se normalnim, učtivim i kulturnim komentatorima članka. Ne bih komentirao demagogiju izrečenu u odgovoru gosp. Lajčaka, ali vas zbog vašeg digniteta kao i zbog SA-Xa molim da ne replicirate onima koji nisu dostojni toga.
Naravno Saro...ja se ne stidim toga. A ko si ti? Nisi se predstavila, pa cu da predpostavljam. Ti si jedna sterilna, nezadovoljna, prazna ameba.
Tesko kuci u kojoj red uvodi komsija. Samo se vi svadjajte i uzivajte u drustvu zemalja kao Burma, Tanzanija i Albanija...ops, Albanija je deleko ispred...
bude me sramota i citati kakvi se komentari ovdje pisu.
Dajgle potomaka nase turske brace sto se skupljaju na sa-x. Lijepo Vas molim da se vratite u sume gdje ste i pobjekli prije nesto vise od 15-ak godina, pocinje da nam dismr ovdje. Lajcak dira za 24000 €, a vi se i dalje zanostie kriminalcima tipa glavonje iz republike sumske.
Za ovog RS Kako samo imas divan \'rijecnik\',vjerovao ili ne on govori ko si i sta si.............
Mislim da ova tvorevina BiH nema sanse za opstanak .A i ako opstane , biti ce to najnesretnija drzava na planeti . Shupak planete!!
Daj Lajcake otidi pa nek se ovo sranje od drzave raspadne. Vidis li ti da ove balije po Bosni niti cjene tebe, a niti MZ, bez koje ne bi prezivjeli ni dva dana. Ostavite ih same, pa nek se nose ka vragu, jer im je i tamo mjesto. Koliko su nezahvalni,a od kraja rata, pa sve do dana dansnjeg sve sto je MZ ucinila, je bilo u njihovu korist. Drugi put kada im bude potrebna pomoc, razmislite malo kakvim je to ljudima pruzate.
Balije pa vi ste totalno retardirani kada je covjek realan vi to smatrate da navlaci Srbima samo kada su vukli na vasu vodenicu, e, onda su bili realni odjebite u skokovima, bolidi retardirani
@hm Ne budi idot. Riječ je problemu ovog naroda, a ne o nekom \"muslimanskom\" problemu. Je li vam stvarno čovjek treba crtati neke stvari ili ste toliko mentalno ograničeni da to ne možete svariti? Nebitno je koje je čovjek vjere kada je siromašan i nesretan. Kada to shvatite svima će nam biti bolje. I normalno je da se od međunarodne zajednice očekuje da riješi problem. Ona je i svezala ruke normalnom čovjeku kreirajući takvo uređenje da se u svim nivoima vlasti nalaze po tri idiota, koja se ne mogu dogovoriti šta će iz ćevabdžinice naručiti, a kamoli o nekim mnogo bitnijim stvarima.