Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ako glasam opet prepustam drugima da odlucuju o mojoj buducnosti
Odavno u ovoj zemlji drugi odlucuju o nasoj buducnosti, pa zasto bih davao glas bilo kojem majmunu(da kupi stan, zaposli zenu, bratica, kupi novi auto, nasteli sebi dobar posao poslije mandata? neka, hvala, dobro je njima i bez mog glasa) . A i tog OSCEa mi je preko glave, svi su oni u istom kolu.
Kakva je ovo ovdje sumanuta anti- kampanja?
Bosnjaci O B A V E Z N O GLASAJTE ! Stopirati ce-tnicima i izdajicama vjecnu agresiju i izdaju RBIH-e ! Glasajte masivno za SBIH i SDA ; nema druge !
Re-publika Bosna i Hercegovina je u KANDZAMA CE-TNICKE PATOLOSKE SRPSKE DIKTATURE RASIZMA, AGRESIJE, FASIZMA I DAYTONSKOG PODMJETNUTOG SRBO BARBARIJE MAFIJASKO DESTRUKTIVNOG HEGEMONIJE TOTALITARIZMA SRBO AGRESORA I FASISTA ! U RBIH-e je SRBSKA FASISTICKA SEGREGACIJA DRZAVE I BOSNJAKA, ovako se nisu ni u juznoj Africi bjelci OPHODILI PREMA CRNCIMA i drzavi , NAJGORE STO POSTOJI NA SVIJETU TO SU MONSTRUMI SRBI I SRBIJA ! Sve ostalo sta deklarisete vi intelektualci, politicari i umjetnici je samo za WC solje, RECITE OVU --- PRAVU ISTINU--- STO JE U MOJEM KOMENTARU ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Bosnjaci, glasajte EKSLUZIVNO ZA STRANKE SBIH-u i SDA ! Pamet u GLAVU !
Izaci na izbore, ponistiti listic! Bojkot izbora najpametnija stvar! Necu da biram najbolje od najgorih, hocu da biram dobre ljude, a u politici ih trenutno nema... A i ovi sto glasaju, nista ne biraju, onda bar treba izraziti nezadovoljstvo... Sav sljam sto postoji u ovoj drzavi ili se kandidovao, ili je clan stranke...
NE glasajući ne dajete podršku onima koji rade protiv vas i koji kradu od vas.Ne glasajući izražavate bojkot i nezadovoljstvo sistemom koji radi u korist profita i velikih biznisa,a na štetu naroda.Ne glasajući odbijate birati svog diktatora.
samo i.z.d.r.k.a.t.i.- na ovoga sto je izrekao ovaj naslov gore a i ovoga sto je napisao. y.e.b.e- li vas pokojnici .
boli me briga, bojkotujem izbore. Glasao ili ne isto ti ga dodje.
Klixovci, jedno pitanje...Da li je i u vasim gradovima, naseljima i sredinama SDA organizovala teferice i raznorazne gluposti gdje su se glasovi kupovali za 5 cevapa? Konkretno u ovom slucaju govorim za opcinu Visoko! To je zalosno, na sta su Bosnjaci spali i kako ne vide da prodaju 4 godine za 5 cevapa. Mislim da je svaki glas drugoj stranci osim SDA korak naprijed
Ko ne glasa, mrzi Bosnu, hej hej hej Ko ne glasa, mrzi Bosnu, hej hej hej
Mozel danas bez tog glasanja u pm