Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Vi ste svi L... \"Moj otac je dobio otkaz s visoke funkcije u postama, zato sto nije bio korumpiran! \" Ha ha ha ha ha ha ili je bio korumpiran. Na to mi miriše. Zamislite nekoga ko je dobio otkaz zato što je pošten. Poštenog čovjeka samo mogu izrabljivati.
Dodik, Grigorije, Kacavenda, Ceric, Peric, Covic, Tihic, Izetbegovic junior, Saja, Gasi, Cengic, Stankovic, bosnjacki kriminalci, hrvatski kriminalci, srpski kriminalci, svi su zajedno udruzeni u jedan front protiv novinara 60 minuta, ali ni njihovo nece jos dugo!
Najbolji je citat iz Nicije Zemlje: \"Neutralnost ne postoji. Ništa ne učiniti kad ste svjedok ubojstva jest izbor, a ne neutralnost.\" 60 minuta ima dokaze i svjedoke! A kriminalac nece ubiti kriminalca ako mu ne smeta! Zato ne ocekujte da ce se ista popraviti, uzmite svoj zivot u svoje ruke! Ako iko ima odgovor na ovo, da mi prezentuje cinjenice u \"svom svjetlu\", ili da doda nesto novo, neka mi pise na email ostavio sam ga u nicku!
Koliko vas ja razumijem vi ste svi zadovoljni sa drzavom u kojoj zivite?! Ako tako mozete misliti svaka vam cast! U toj drzavi niko ne moze zivjeti normalno osim kriminalaca i korumpiranih politicara kao i korumpiranih vjerskih sluzbenika. A vama - narodu je dovoljno da vam ti isti prodaju price o referendumima o ratu o icemu sto vrjedja drugu polovinu drzave. Ako ne shvatate vi (koji jos zivite u toj drzavi) imate najgori standard zivljenja u Europi (pored Kosova). Drzava i vlada promovira samo kriminal! Moj otac je dobio otkaz s visoke funkcije u postama, zato sto nije bio korumpiran! To se samo moze desiti u vasoj dragoj BiH! A to sto je pojedinim lakse i ljepse staviti glavu u pijesak kao noj (tj. gledati farmu) dokazuje da ne zelite poboljsati svoj zivot! Bez vas se nista nece desiti, a 60 minuta samo govori istinu i kritikuje one kojih se svi vi ostali bojite. Ko god vjeruje da neutralno novinarstvo moze donijeti ikome dobro je idiot! nastavlja se....
Sve tri kriminalne elite postaju sve nervoznije i ponovo udruzene jasu. Svima je jasno od koga dolaze napadi, oni mogu usutkati hrabe novinare na ovaj ili onaj nacin, ali nece moci sprijeciti gnijev naroda kojeg su unesrecili. Necete jos dugo, bando fasisticka!
Ne znam stvarno. Meni se više gledaju Hayatove zvijezde i Farma sa Nove. Ne bihuzure me našom realnošću, a još pritom muzu mlijeko i pjevaju stihove Ace Pejovića i Lukasa. To je divno, opuštajuće. Ponekad volim gledati i emisije otvorene za glas naroda. Samo, buni me što se narod samo buni...ispade narod isti kao Vasković i Kaletović i Avdić i Hadžiomerović i Bećiragić i Saračević-Helač. Još na Hayatovim zvijezdama mladi dobijaju priliku da pokažu šta znaju. Ukazivanje prilike u tako iznimnom i reprezentativnom polju promocije naroda kao što je muzika me nimalo ne bihuzuri. I još poznaju i etiku i novinarstvo. I da, ne dirajte Grigorija, molim vas. On samo radi svoj pos\'o
Kažu sa FTV-a otpušten Šukrija Omeragić zato što je optužio rukovodstvo za kriminal i još čovjek predočio dokaze. Zato pravo smješno zvuči ovaj dio saopćenja \"I ovom prilikom pozivamo cjelokupnu javnost, a posebno ljude na odgovornim funkcijama, kao i predstavnike nevladinoga sektora i organizacija za zaštitu ljudskih prava, da nam pomognu u obrani slobode javne riječi i da ne dopuste srednjevjekovnom primitivizmu da ušutka pravo na kritiku i pravo na slobodno novinarstvo\", kaže se u saopćenju Programskog kolegija FTV. SMJEŠNO.
Navikli su u Trebinju da njihovi novinari izvjestavaju o onome za sto im dodik kaze, tako da za njih nije svakidasnje da novinari istrazivaju i saopstavaju o svojim istragama svoje gledatelje...
sabicu primitivni
ova ftv je katastrofa smjenite slavu kukica bakira i dusku jurisic i niko vas nece napadati,a za ovog vaskovica da ne govorim smece od covjeka
A sto je gledate bezhljebari jedni, imate Glam-blam i MTV Igman pa uzivajte!
U pravu si Sabicu. Dosli i uznemiravaju postene trebinjce koji ne bi ni mrava zgazili. Ukinut jasta.
pa šta misle da su! Svaki dan oni i njihova emisija! dosadni su pravo! nek malo se educiraju o etici u novinarstvu, jer se ljudima pocinju gadit sa njihovim bogatim i sadržajnim rječnikom.
Ma gonite se više u P.M! Dosta vas je više! Treba ih ukinut