Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledsjuci Krsmanovic i Cavis su najnormalniji politicaru u RSu s kojima bi se mogao naci zajednicki jezik i spustiti ove tenzije koje su pred eskalacijom. Ne vidim neku razliku kzmedju SNSDa i Saveza za promjene u pogledu prema BiH. Jedini koji se izdvajaju i jesu ovi iz NDPa. Nadam se da ce izgurati kandidaturu Cavica.
Kazu da ovaj Krsmanovic ima palicu medju nogama ko' u magarca...bez obzira sto nije nesto visok i krupan prica se da oriba sve zensko na sta naleti,i po Sarajevu i po BL
Ofirno si glup. Ako mislis da su Cavic ili Krsmanovic nesto manji cetnici od Ivanica ili Dodika onda ti nema spasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strasan je meni ovaj Krsmanovic.Jedini koji direktno govori sta se Dodi & Co sprema. "Focanski zatvor u C krilu".Hahahaha,bravo Krsmanovicu.
Hrvati i Bošnjaci treba da uspostave maksimalno dobre odnose i da unaprijede suradnju BiH i Hrvatske na najbolji mogući način. Sve probleme i žalosne istorijske činjenice prošlog sukoba, sa katarzom te racionalnom osudom treba iskristalizirati i postaviti na odgovorno mjesto koje će se koristiti kao element uspostave mira, a ne mržnje i osvetničke pakosti.
Ne zele drug hrvati vise da zive s'Bosnjacima...Sto prije progledas bice bolje
@percepcija recepcije. Želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo.
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Skrba samo jos treba dapustite ove dosasnjeda dokrajce sve do cega su sedohvatili
Sa ovim čovjekom bi se sa bosanskim Srbima možda i moglo nešto dogovoriti, jedan od rijetkih koji je još normalan i umjeren političar.
Da li je neko normalan i umjeren političar vidi se tek kad dobije vlast.
mrkli mrak u okoločnom području....
Slika: Grof KrvoSRK, 'spavajte, spavanje poboljšava krvnu sliku, muhahahahaha'
Ma neka Mektic odmah u NDP pa bude njihovi kandidat za srpskog clana Predsjednistva. Covjek je zlatan, ali nikako nije favoriziran u SDS-u vjerovatno zbog losih odnosa unutar te stranke. SDS je nazalost izgubila mnogo moca zbog istih.
Frakcionaštvo ubi svako političko okupljanje u subjekt koji se zove stranka. Zato stranke sa autokratijom najduže traju. Krsmanoviću, umjesto da istrpite zarad koherentnosti i ciljanja na 51% kako bi skinuli traktordzije s vlasti kako ih zoves, vi krenuli transparentno do te mjere da vam se obije o glavu. Ne može svaki odbor svakog nivoa krojiti politiku, to radi Lider. To kad shvatite, skinut ćete vladajuće u oba entiteta.
Web designer , Slika vam na home pageu nije prikazana !
Koja god 3 slova abecede iskombinujes ta stranka kod nas postoji 100%