Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glagoljicu ne razumije ni onaj sto ju je izmislio hahaha
Naravno da je kurilica kad je za kur*a pismo, nismo mi nista drugo ni mislili no da je kurilica.
@Bahrudin vidiš nešto što naučiš jednom ne zaboravljaš, ali hajde razumijem vas, vi nemate pojma ni ko ste a kamoli šta ste učili do juče.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je Bahrudine Bahro,u pravu si.Vi ste potomci Bosnjana ciji su se prapradjedovi bili Turci,pradjedovi Hrvati ili Srbi,djedovi Jugosloveni,ocevi Muslimani i vi ste Bosnjaci,zato i dajete djeci stara imena Bosnjana kao sto su Tvrtko,Stjepan,Katarina.U sridu si pogodio.Gdje vam pune glavu tim da mi je znati?
Bahro,Bahrudine..."od stoljeca sedmog".Cmok.
Stanovnici Posušja, Popušaci, odavno njeguju nacizam kao dio drevne hrvatske kulture.
Jucer gledam na kruznom toku u zaliku,gdje odvaja put za novi most tabla Siroki Brijeg ,raja presarala latinicu ostavili samo ćirilicu,vjerovatno samo to ovi sa Sirokog znaju citat 😜
Bravo Arvati.... samo vadite loj! :D
Ja znam i jedno i drugo pismo i ponosan sam na to zašto ne znati sve što možeš ne smeta mi ni kineski ni japanski al valjda tako razmišlja čovjek sa životinjama je druga stvar
Hrvati znaju svoje cuvat
cuj? kako ba to hadzo
Bolje da je na kineskom napisano. Tuda više prođe Kineza nego Glagoljaca.
MILICE SU 10-20 KM A SKUTORKE SU DZABA S PREDUSLOVOM DA TI JE FESLIJA POZAMAŠAN.
Ovi ne poštuju ni jedan zakon, pa tako ni ovaj o dvojezičnim znakovima. I nijedna inspekcija ne smije otići i kazniti ih. Tako je s PDV-m, tako je sa carinama i tako su oni "uspješni privrednici", a ostali nesposobni. Da budem konkretan, kad kažem oni, mislim na Hrvate u Hercegovini. Tako mogu i organizovati ustaške derneke po Livnu i nikom ništa. Razarači Bosne.
@WillyWonka de ti meni reci jedan primjer ustaskog derneka u Livnu?
Lijepo. Nadam se da glagoljicu neko zaista i koristi. Neka su sretni novi znakovi...
Boli nas cosak. Povecajte ljudima plate, pa mozete pisati i hijeroglifima.
@John__Wick bravo kralju, ovo je pravi komenta
nisam ucila glagoljicu u skoli........ne razumijem sta pise.........sta ste to htjeli biti duhoviti i prkosni i inatni ?????
Tocno mi se kenja sto je napisano na glagoljici.
Sta fali sad?