Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad te i protivnici vide kao heroja, i niko nema sumnju u to. el fatiha
Izet je naš ponos, naš gazija, naš heroj. Pod hitno donijeti inicijativu da se bravarova ulica u Sarajevu zamijeni ulicom komandanta Izeta Nanića.
Srbi ovo je heroj a ne vasi tamo neki Ratko sratko i ostala genocidna kompanija
a ko je to napado Buzim da ga je ovaj morao braniti?Poginuo je jer je napao Srbe u Krajni
vrlo sumnjiva pogibija..
Šehidi ne umiru. Rahmet vječni neka je Allahov na tebe, silo bosanska!
Bio mi je te 91/92 god. Poručnik u Kragujevcu. Starešina, prijatelj i dobar, mlad čovek je bio.
Bio mi je te 91/92 god. Poručnik u Kragujevcu. Starešina, prijatelj i dobar, mlad čovek je bio.
Ovakav čovjek život dade za svoju zemlju koju je istinski volio i slavio , a ništa zauzvrat nije tražio.A danas smradovi političari od ove države uzimaju i šakom i kapom , a istu ruše i negiraju.Čovjek kao stvorenje može tačno biti gori od najgore životinje i samog đavola.Rijetki su ovakvi kao što je bio Uzet Nanić , neka mu je vječni rahmet El fatiha.
Selam malejkum pozdravlja skolovani oficir JNA. I onda kazete Armija BiH nije muslimanska voska nego multikulti svih gradjana. A Srbi su po vama trebali odgovarati malejkum selam ovakvom starjesini.
Nikada izdajnicima Fiktetovim necemo optostiti.....El fatiha komadante
Bolje da si ostao u Kragujevcu, sad bi bio ziv i komandovao baterijom Pancira S1E, imao drzavni stan, beneficiran staz, socijalno, penziono, zdravstveno..
E ja rane davno je to otislo u proslost, pogotovo stan
@joha ma kakvi, stanovi se grade na sve strane za vojsku i policiju..odavno bi dobio stan od drzave
El Fatiha Bosanski Gazijo
Naš ponos ⚜️⚜️⚜️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
velik li si sine bosanski,rahmet ti duši!
Ovo je bio heroj, vrhunski borac, komadant! Mozete svasta pricati o njemu, lose, lazi itd. Ali Izet Nanic je LEGENDA! RAHMET MU DUSI!
Vječni Rahmet krajiška legendo
Prije rata u Bužimu živjelo dvadesetak srba koji su došli raditi kao učitelji, nastavnici i policajci iz raznih dijelova Jugoslavije. Dovela ih je komunistička partija da odgajaju i sprovode zakon nad lokalnim 99.9% lokalnim muslimanskim stanovništvom koji bez blagoslova države nisu mogli raditi te poslove. Znajući šta se sprema pola ih je pokupilo stvari i otišlo u svoja rodna mjesta sedmicama prije nego je agresija i počela.
Ostali su ostali i živjeli bez da im je falila dlaka s glave. Najbolji primjer su učitelj Mirko, nastavnica Slavka i Karolina koji su bili lokalne legende i omiljeni u narodu svo vrijeme. Nađite jedan primjer grada u RS-u da ima tako čistu dušu. Ne treba napominjati da je Bužim 4 godine bio u okruženju i da je preko 500 ljudi poginulo braneći svoj grad od agresora.
dosli su tu jer ste bili nepismeni i niste imali svojih ucitelja. Reci punu istinu! Par Srba koji su dosli iz ljubavi i entuzijazma da vas izvedu iz srednjovjekovnog mraka, ali nisu uspjeli. I dalje ste najneobrazovaniji narod u Evropi. Albanci su za vas civilizacija