Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Tuzla u trenucima kada i na njihovoj opcini ima jos dosta problema pomazu se i druga mjesta!
https://www.facebook.com/nesposobnavlast Građani BIH su u veoma teškoj situaciji, ali kada se sve ovo slegne za par dana bit će u još težoj. Kad ih vlast zaboravi, kad se ne budu imali kud vratiti. Kuće koje su imali više nemaju. Šta onda??
Evo,kao da gledam,sedmicu dana nakon smirivanja situacije,bice pokoja reportaza o steti nastaloj nakon poplave na tv-u i to je to,ljudi ce biti zaboravljeni od uhljeba na vrhu...pa reci da se ne treba protestovati... D:
svaka cast, zaista daje neku toplinu oko srca da mnogi pomazu na ovaj ili onaj nacin, hvala svima, obicnim ljudima,neopjevanim anonimnim herojima, vojsci BIH,policiji, civilnoj zastiti,gradjanima volonterima,hvala dijaspori,hvala stranim vladama I ambasadama, ali borba tek pocinje,tek kad se voda povuce znace se kolika je steta I broj zrtava, nazalost tek teski dani dolaze...mir I svako dobro moja BIH
za nacionaliste,eto ostatak svijeta ni ne izvkestava kako treba o poplavama u BiH i Srbiji,Djokovic je kritikovao BBC i CNN,najpreci smo jedni drugima,govorim o normalnim ljudima koji postuju tudje
Svaka cast i sve cestitke, momci. Svaka sreca i uspjeh vas pratili.
Evo,nek sada kazu da plenum nista ne radi. Svaka cast i Plenumu TK i Fukarama. ! :)