Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
valja njima na Koševo u srijedu.......
Dok Bošnje ne skontaju da treba bit gadan i brutalan a ne poltrončić i snob sa šupljom multi-kulti pričom biće nam ovako kako jest
BUGARSKA CIGANIJA,treca KLASA....
www.balcam.net - Prvi balkanski video sex.
GROBARI 1970 Sto ci.gan.ci.ci stite svoje pi.tar.cice, svoju filijalu prijaratnu. Rodila majka dva d.eb.ila-jedan c.ig.an a drugi pi.t.ar, a nijedan niti covijek niti navijac ! TI SI MOJA SUDBINA, MOJA SRECA JEDINA,,,GODINA ZA GODINOM SVE LUDJI SAM ZA TOBOM....PARTIZAN SAMPION !
Koji papci, sto ne dodjete ovamo sa tim slikama
To je izmedju vas i Bugara. Nisu Srbi krivi sto vas nalupase Bugari.
OOOOOOOOOOOOO jebi Grobareeeeeeeeeeee napred Sarajevooooooooo
GROBARI 1970 Pogledaj kako se GROBARI ponasaju u Istanbulu, pa ce ti sve biti jasno...KO JE KO NE EVROPSKOJ NAVIJACKOJ SCENI. A medju njima sam i ja, cisto da znas ! http://www.youtube.com/watch?v=qYQQflrStDg&feature=related
Ako si iz Bosne i Hercegovine, onda bi trebao da znas da za tebe ne postoji nikakva tzv. \"republika kosovo\", nego da je ono dio Srbije, sve dok je Srba u BiH, a bilo ih je, ima ih hvala dragom Bogu i bice ih uvijek. Kroz Srbiju da se nose republicka drzavna obiljezja niko ne moze zabraniti. Bio sam na Kosovu, u Opstini Gracanica je istaknuta srbijanska zastava u centru, na svakoj srpskoj kuci i nikome ne smeta zasad...
Pa niko im ne brani da dođu i obiđu srpske svetinje koje se nalaze na teritoriji Republike Kosovo, samo da fino skinu majice i obilježja i da se ponašaju kulturno. Ništa sporno.
tuzno je vidjeti ovoliku mrznju u srcima mladih generacija. gdje je tu sport pitam se ???
Spavaj,samo spavaj Boschnjo!!! Dok spavas,i san snijes u kojem iluzija oblikuje tvoje bice,oni kame ponovo izvlace. Zaklace te Boschnjo,zaklace te uz tvoj naklon.
Crknite dušmani!!! Volim volim volim Sarajevo http://youtu.be/O_mnar6uLK0
Nisu oni nego Americka satelitska vlast za malo vecu saku dolara, kao i ostale banana republike sto to rade
Prvi nas priznali a horde talibana im se pisale na crkvu,bacali flase na istu i nakon terora u Burgasu nosali palestinske zastave po Sofiji. Nismo bolje ni zasluzili.
Emina,Emina opet se prostituišeš po netu!