{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Navijač Mirza Karač tvrdi da su ga policajci brutalno pretukli

20.11.2012. u 13:42
0
0
Navijač Mirza Karač tvrdi da su ga policajci brutalno pretukli
0
Tri dana nakon utakmice Prve lige Federacije BiH između banovićke Budućnosti i tuzlanske Slobode, član navijačke grupe Fukare Mirza Karač ustvrdio je kako su ga službenici Policijske uprave Živinice u subotu brutalno pretukli. Karač tvrdi kako je dobijao udarce u potiljak i da je sretan što se iz cijele priče izvukao bez težih posljedica.
"Imali smo dojavu da će nas napasti nepoznate osobe u Živinicama. Zbog toga smo tražili policijsku pratnju, a dobili smo batine. Ja sam najgore prošao. Oborili su me na zemlju, stavili mi lisice i počeli me tući”, govori Karač kojem su u UKC Tuzla konstatovane teške tjelesne povrede.

Karač je sproveden u PU Živinice, a zahvaljujući advokatu Mirnesu Ajanoviću pušten je na slobodu. Karač, ali i ostali navijači Slobode, tvrde kako su im policajci psovali majku tuzlansku, da su im govorili kako su u Živinicama...

U MUP-u Tuzlanskog kantona nisu željeli komentarisati njegove navode. Rečeno nam je da nemaju šta komentarisati dok Služba za profesionalne standarde na obavi svoj dio posla.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: