Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma smijesni ste i vi, podrzavate proruske igrace Dodika i Covica u BiH a nama bacate pricu o pristupanju NATO-u. Koliko samo raje znam kojoj su NATO i EU totalno ohladili nakon onih fasistickih izmjena Izbornog zakona i ocigledne podrske NATO zemalja snagama koje ruse BiH!
Nastavljaju praktičnu podršku zemlji tako što nas praše ko komarce i truju ko pacove! https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/spanjolska-vlada-priznala-je-prskanje-chemtrailsa-na-gradane-po-nalogu-un-a.html
Sve nekakve podrske na putu,u nekakvim polugodisnjim ii godisnjim izvjestajima smo stalno,sve nesto samo sto nije, pa nacelnik staba ide u Brisel na sastanke,pa onda opet red Jensa i njegovih samo sto nije obecanja,a ni komsije ni susjedi ne haju za potpisan sporazum o subregionalnoj kontroli naoruzanja nego se zanavljaju do zuba. A OS BiH dobile donacije od velike prijateljske Amerike u vidu 30 000 KM muzickih instrumenata. Da se nasi prijatelji sprdaju s nama,jest i to na veliko!
Ovo je, kao i srbija, nato prostor...o formalnostima ovo sto pricamo i mi i srbi odlucuju velike sile mi se ne pitamo nista...fol mi kontamo da smo faktor...bice kako nam odrede uvijek je tako bilo
Dajte nesto konkretno ili sto dalje od BiH .
samo vi što dalje od nas i bit će sve dobro
Ima li šta konkretno moj Stone?
Da je kako u NATO,makar išli do Staljingrada
Jeste li vi pitali Milokrada il onako velite,ako niste pik ne važi.
ma nas svi nesto podrzavaju i cuvaju ledja, a ovdje svako vodi kolo kako hoce. do sad nigdje nikakve konkretne stvari osim jedne jedine one inzkove i to ko pizda najveca zadnji dan mandata.
U dure je eee