Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrcalo se 40000 americkih vojnika u Evropi negdje planiraju rat
hjoj naslpva jbm ti grobove.
Nisi ni ti bolji😂
@LuciferovHram @amidza pobjeze mi slovo...al naslov je za herbara
"Pompeo je žestoko zamerio Narodnoj republici Kini što pokušava da svali krivicu za COVID-19 na Sjedinjene Države. Sekretar je naglasio da ovo nije vreme za širenje dezinformacija i glasina, već je vreme da se sve nacije okupe kako bi se izborile sa zajedničkom pretnjom", rekao je Ortagus. SAD su prošle sedmice pozvale na razgovor kineskog ambasadora u Vašingtonu zbog komentara Lijana da je američka vojska odgovorna za epidemiju u Kini.
gde je nato u CG.nemaju nista pa im je juce kina donirala dva respiratora i 5000 maski.nisu se kinezi nesto pretgli ali su pomogli.od EU i nato nista.sad kad su ih uvukli u nato ko ih jebe.a kakve su sve bajke pricali o nato C.G politicari.a u realnosti grcka i turska su u nato pa samo sto ne zarate.toliko para se trosi na nepostojecu pretnju.rusija ima pola sveta i stalo joj je do baltickih mocvara ili poljskih gudura
hvala našim iskrenim prijatelima 🇧🇦❤️✧
Hvala nasim buducim NATO saveznicima! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦👌
Mogu nam pomoci samo ako ce ici od vrata do vrata i djeliti novac i hranu. Sve ostalo je nepotrebno i smijesno.