Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A živjelo se na visokoj nozi i malo se samo imena morala prilagoditi. Ako si Edhem onda si Edi, Džanana = Dženi, Muhamed=Dino, Fatima=Fani.....Jedino što su vam dužni su alimentacije jer su mnoge rado davale kontajući da će ih odvesti u Ameriku i da će i one postati Sanela Jenkins.
Kada su imali plaće po nekoliko tisuća maraka nije im padalo na pamet da sebi uplačuju doprinose. Možda i oni misle kao bivši vojnici OS.BIH da će im ostali narod platiti penziono i zdravstveno osiguranje. Neka pokušaju kod nove vlade.Možda i uspiju jer idu izbori.