Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo i stigli smo do cilja!!!! e moj napaceni narode...ali sta ces, lakse metar u du pe nego mm u glavu j b g kad smo svi okruzeni neprijateljima..ili je to samo necija namjera da tako izgleda...pih ko ce ga znati...ne trba lupati glvu mi cemo po onoj staroj Dje svi Turci tu i mali Mujo!!!
Čuj geno_cidas Bosna i Hercegovina ide u NATO,to je nezaustavljiv proces a po ulasku takvi kao ti će zavezati usta za sva vremena :)))))
BiH: Državljani Srbije vehabije 21. maj 2010. Državljani Srbije Jasmin Korać i Milutin Sretenović uhapšeni su danas na području Tuzle i dovode se u vezu sa članom veh pokrta u BiH Maksimom Božićem, koji koristi ime Abu Muhamed. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je da će nakon kriminalističke obrade biti odlučeno da li će uhapšena lica biti deportovana u Srbiji. iz Tužilaštva BiH ranije je saopšteno da su na području Tuzle danas uhapšena dva državljanina Srbije koja su bliska vehabijskom pokretu. Prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla naoružanje i eksploziv. @ ZASTO JE TUZILASTVO BIH-E NA CELU SA BARASINOM ODMAH ISPORUCILO SRPSKE TERORISTE SRBIJI A NE SARAJEVU NA ISPITIVANJE? CEGA SE PLASI SRBIJA?ZNACI DA SU OVA DVOJICA SRBA POSTAVILA BOMBE U BUGOJNU?! CEGA SE PLASI BARASIN SA MIJOM KRESICEM I ANOM TRISIC BABIC?! JEDAN OD SRPSKIH TERORISTA JE VELIKI STRUCNJAK INFORMATIKE ( SRETENOVIC) I POSTAVIO EKSPLOZIV SA SIPA U BUGOJNU!
N azi A ssholes T rained & O rganized
... ako vam je fbih tako dobra, uzmite je sebi, idioti natovski...
DRZAVNA IMOVINA PODRAZUMIJEVA CIJELU TERITORIJU, PRIRODNE RESURSE, HISTORIJSKE i KULTURNE BLAGODATI, PASNJAKE, SUME, RUDNIKE, MUZEJE, INSTITUCIJE ITD! U BIH-I IMA REZERVE SAMO NAFTE ZA 1 000 000 000 000 EURA I BAS U GT-i KOJU EKSPLOATISE MILORAD DODIK I PLJACKA DRZAVNE PARE BIH-E KO I SVIH GRADJANA BIH-E! DODIK JE DO DANAS OPLJACKAO NAJMANJE MILIJARDU EURA DRZAVI BIH-I I MILORAD BARASIN I OLEG CAVKA NE HAPSE NAJVECEG LOPOVA, MAFIJASA I FASISTU U EVROPI?! TREBAJU SE POD HITNO SKINUT SA POZICIJA I MILORAD BARASIN I OLEG CAVKA JER NE RADE SVOJ POSAO I PORED SVIH DOKAZA KOJE IMAJU PROTIV DODIKA KO I OSTALE SRPSKE RATNE ZLOCINCE KOJE BARASIN NE HAPSI SA MIJOM KRESICEM, LJIJICEM ( SIPA), JOVANOVICEM (MUP) SRPSKI TERORISTI NA VLAST TERORISU A U ISTO VRIJEME PLJACKAJU DRZAVU BIH-U KO I NJENE GRADJANE A POGOTOVO BOSNJAKE! HAPSIT SRPSKE TERORISTE NA VLASTI OD SPIRICA PA DO MIJE KRESICA KOJI JE UZ POMOC SRPSKIH SPECIJALACA ORGANIZOVAO ATENTAT U BIH-I!