Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedinstvena prilika za srbe u rs-u da nepotpisivanjem peticije ustvari precutno skinu breme politickog sistema koji ih svim silama zeli uvuci u kolektivitet odgovornosti. Da se ograde od genocidnog rezima i krenu bez tereta na ledjima u buducnost. S druge strane, ukoliko bude odziv na peticiji cca 80% onda se s pravom moze reci da je srpski narod genocidan, da danas ima iste namjere, sa izuzetkom manjeg broja normalnih srba.
Sta kazes Dodo? Pokusaj odvajanja RS-a? Bas me zanima kako bi NATO reagovao na to? Sta ti mislis?
Milorade, popušio si ga.
Uskoro srpčadija kupi prnje iz BiH 🚜🚜🚜🚜🚜
💪 NATO 🛰 🚀 🛸 🛰 NATO 💪
Ovo vam braco Srbi znaci ili cete se primjeniti ili Ce vas oni primjeniti pa vi izaberite kako vam je lakse
Cujem da Dodiku prijete zbog nekih velikih dugova, mafija ovo ono jedan od razloga zasto pokusava to sto pokusava
Cujem da Dodiku prijete zbog nekih velikih dugova, mafija ovo ono jedan od razloga zasto pokusava to sto pokusava
Eto NATO-a na Manjacu, bježi Mile.
Mozete na klixu jos par dana negirat genocid,a poslije se zna da je odmah blok trajno.
Pa neki dan su prosli kroz Banja Luku.... pa sto niste sta uradili....Durduke
OkrutniHamo Šupljoglavče lažljivi, u Rovinju nema nikakve luke za iskrcavanje. Glavna luka za iskrcavanje bilo čega je u Rijeci, a ovdje nikakav promet nije bio zatvoren.
Što se tiče ulaska BiH u NATO , to je ZAVRŠENA STVAR ... 1000000 % to znaju i srbi tako da NO SIKIRIKI
Crknite od muke genocidni smradovi..odroni 21 stoljeca mamu vam bolesnu
Srbende spavaju na klixu🤪 samo da bi podrzavali bolesne umove iz genocidne zabokrecine.Koja bolest ??Nema nadaleko takvih bolesnika . Da su tako Nijemci branili svoje zlocine bili bi zaostali I omrazeni.Zasto ne naucite lekciju od njih?
NATO saveznici su jasno istakli da podržavaju teritorijalni integritet BiH i više puta su zahtijevali od političkih lidera da izbjegavaju retoriku podjela". A ti Mile nastaviti da lažeš svoj narod. Osim toga zakon se odnosi na sve u BiH. Tako će morati svi da se drže i ovog zakonu. Lopovluke će ti i onako staviti na čelo i suditi po zakonima koji važe. Ukratko - GOTOV SI MILE - PEČEN A NEDOREČEN!
ukinite im ovlasti pa se neće bezrazložno kurciti, vrijeme je