Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo, da li iko shvata da su potrošili godinu dana na nesto sto se zove ANP. Cijela država je bila u blokadi ? To je cijela godina naseg zivota? Da li je to vama jasno jbt? Pa trebaju svi redom ostavke podnijeti, ali ne bi ste se nastavili svadjati oko njih, njihovih odluka .. pa jbt..
za to je kriva iskljucivo snsd-ova politika, da su sda i df formirali vlast bez anp-a bili bi izdajnici
Ovo nije ANP i ovo je prevara.
Ako je Dodi rekao da idemo u NATO onda idemo nema zajebancije.
Program reformi je ustvari reducirana verzija već ranije predložene reducirane verzije koju je Bakir nudio. Suština priča je da će riča o NATO-u sada stati, i da je više nečemo slušati do narednih izbora. Ovim Programom reformi se neće moći aktivirati MAP i to je sva suština.
NATO IZDAJNICI su svi ovi u vlasti!
Mile izdajnik nije on hoće da se odcijepi.Mile bježi i ne okreći se
a ko ce hvatati lopove? NATO nece sigurno. Samo vas raspamecuju nebitnim stvarima
saga se nastavlja, jest anp nije anp...
Vidjet cete da ce za nekoliko dana ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov odmah otici u Banja Luku i traziti objasnjenje od Dodika zasto je prihvatio ANP pod drugim imenom. Morat ce objasniti zvanicnoj Moskvi zasto je pred Amerikancima popustio. Covic se iz cijele price izvukao hinjski iako je HDZ bio posljednjih mjeseci otvoreno protiv NATO-a, kao sto su Hrvati hinjski godinama protiv priznavanja nezavisnosti Kosova.
Svi ce da raportiraju njegovoj ekselenciji, gospodinu Jensu Stoltenbergu. -"Pomaze Bog Jense!" -"Bog vam pomogao decki, ja sam milosrdni andjeo."
99 broj komentara da zaokružim na 100😊
Hrvati su NATO. Skoro svi imaju hrvatsko državljanstvo. Znači ako mi budemo srpsko-ruskom paktu onda su hrvati neprijatelji.
opet čović, hdz, uzp. nedaju narodu naprijed. naš zlatni ljiljan bi to sam sutra raskupuso. a al ne daju mu dušmani
znači imamo 3 glave konja u predsjednistvu,kao iz stranaka poputa sda,sbb,sdp,hdz,snsd,sds,pdp i ostale sve su to konji a bome ne zaostaju i ostale stranke,i opet će po starom sve,malo se svađaju,pa se opet dogovore sve iza zatvorenih vrata,i onda se pitaju što neću kući u bih jer kada vidim ko je sve na vlasti i to isti,još sipa pročesljala prije nekih sedmica lažne diplome na državnom budzetu.
Zato ja ne mogu dahnuti na alipašinom od bijelog dima....znači odatle ovo dolazi...
ehhh pito moja, kako si mi draga! Red tebe bi i uhljeb posto...
NATO je u BiH već dvadeset i kusur godina a Bih u NATO neće ni za dvadeset. Dobili ste novi ugovor o partnerstvu i saradnji što ste i prije imali. I dalje će slati vašu djecu u nato uniformi da svojim životima obezbeđuju američko izraelske mirovine misije diljem Svijeta. Njima je mir najvažniji oko tek osvojenih naftnih bušotina.