Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FILIJALE LOPOVSKE SDA POKUŠAVAJU STVORITI HAOS JER SU IZGUBILI KONTROLU I MOGUĆNOST PLJAČKE NARODNOG I BUDŽETSKOG NOVCA.
@AntiB00T Ha ha ha ne mogu sastaviti ni dana bez skandala pa sada pokušavaju sve faxirati na račun SDA. SDA je opozicija u KS srbobalije
Jel ovo SDA predsjednik sindikata cim se zali za 0,5 rada u proslom mjesecu...
Radile zene za 8. Mart.. Sad isplati prekovremeno, Forto glupane.. :)
Ovi kopiraju kanton.Tamo se plaćaju privremeni i koje ne zaradis.Ako ima izuzetaka, onda imaju problem sa sindikatom.
cuj nastavnici imaju prekovremeni rad 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂rade od 8 -13
SDA fašisti bi sada u KS da nova vlada plaća dugove nagomilane za dvadeset godina vladavune istih. Čampara i te tvoje hanum hanše iz prvog safa u sKS - đaba vam je. Moratćete da platite svoje dugove. A ovi za " prekovremeni" rad neka se obrate Sbiji!
Ovaj Forto ko izgubljen djeluje, taj pekaru hljeb neplača
Interna evaluacija, eksterna evaluacija i eksterna matura su najveće gluposti koje su i donesene zajedno sa sedmodnevnim odmorom u aprilu mjesecu. Treba ih ukinuti, i mirna BiH :)
samo prvo diplome na uvid da vidimo koliko je kupljenih po ovim selima
SDA još upravlja svim i svačim,a nadam se neće potrajati. I ovo je jedan način udara na Vladu u kojoj se konačno oni ništa ne pitaju. A znamo koliko njih interesuje obrazovanje i obični čovjek inače. Prosvjetari dragi,pa vi bi bar trebali biti malo pametniji,ne računajući ove sindikalne bandite.
Skola ima polupraznih jer je SDA pravila skole tamo gdje ne treba....
Nastavnici i učitelji imaju jedan od najbitnijih poziva za svako društvo. Međutim, znaju to oni jako često zloupotrebljavati. U ovom društvu se sve svodi kako se uštekati na budžet i što više sisati sredstava. Jeste li taj posao radili u okviru radnog vremena? Znam pouzdano da za vrijeme raspusta dolazite samo da se puspasite kako bi ostvarili pravo na topli obrok. Izdignite se iznad ovoga i budite ponosni na svoj poziv.
i ovi nastavnici su posebna vrsta uhljeba. rade 3-4 sata dnevno, zimi mjesec pauze, ljeti dva i uvijek nezadovoljni
Ne samo da nisu zasluzili platu za prekovremeni rad, nego nisu zasluzili platu na za svoj osnovni rad jer ne rade nista, ne uce djecu nicemu, ne rade sa djecom, samo se pojavljuju u razredu, izbiflaju svoje i - odu. I onda traze da djeca budu genijalci, da sve znaju, uz nemilosrdno ponizavanje i maltretiranje djece. Smece jedno prosvjetno!
SDA pokušava da ruši BH BLOK !!!