Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok u KCUSu žohari vladaju, Sebi-Ja uzima 3 plate. Bravo, Seby, ti si kraljica! Neka te podanici dižu u nebesa na svojim propalim leđima.
Jel to nemas nista drugo da ponudis?
@brodequin Sebija i jeste kraljica. A eto nek ti nisi podanik. To ti sef javio da pises? Haj neka masala. Vi Sebiji masnicu svezati mozete. A ona uzima neplacen dan u KCUS za ovo i nema naknadu. Ali sta vi lazovi i tracari znate ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VIDI SEBIJE, SVE ZIVO SU UNISTILI I NIJE IM JOS DOVOLJNO- TREBA BJEZAT ODAVDE STO PRIJE
ha dobra zenska braćo mila, Sebija je nači top.
Hahaha pazi ovih SDA botova. Država tone i gori, klinički centri zagađeni, a oni trče da spase ugled žene koja ih ne bi ni pljunula jer ne vrijedite pljuvačke. 25 godina vas prave budalama a vi MOLITE za još! Bošnjački poltronizam na djelu. Jedino šteta što se od lizanja guzice ne može kupit hljeb.
Ko je ova na prvoj slici?
Tačno imam osjećaj da će ovaj Predstavnički dom Parlamenta FBiH biti produktivniji kako je Sebija tamo. Neće biti više bezvezne palamude barem u KLUBU SDA. Ta žena zna šta radi i šta može. Ovi svi mogu fino da se pokupe kući, jer je Sebija tata mata za sve oblasti.
Dosta je bilo tatinih i maminih sinova. Godinama jedni te isti u Parlamentu FBiH. Sad Vam je Sebija došla i vidjet će te kako se radi. Za ovu ženu nama šta nisu govorili, a ona sve bolje i bolje radi. KCUS nikad nije bio bolji.
Sebija je TITO za sve uhljebe. Narod je skontao da ona jedina može čuda napraviti i u zakonodavnoj vlasti. Sad će te vidijeti vi uhljebi kako se radi i šta ta žena može!!!
Vidi Birke vidi joj kaputa....
e sad se osjecam sigurnije... da se nisu sastali, bas ne bih mogao zaspati. Sve je lijepo dogovreno, isplanirane aktivnosti, svaka cast. Tako se to radi. Ne d'o Bog nikom...
zasjedaju ubice nataliteta i prosperiteta...
Vidi Sebije, ko prvačić iz prve klupe....
@A_071 Sebija je dobila 13 000 glasova,zato i sjedi u prvoj klupi.Tamo su ti vazda pobjednici. Ali sta bi ti o tome znao. Luzeru!
Situacija je zadovoljavajuca
Meni je ta pokrivena SDA-talibanka desno vrh... europska kultura