Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bunite se protiv grafita a ne bunite sto vam djeci ruse igralista i parkove da naprave nove zgrade. Pa logicno da ce djeca klosarit i sarati grad kad nemaju gdje izaci svi parkovi su puni narkomana ili sruseni da se napravi nova zgrada borite se protiv toga a ne grafita.
Sutradan vec Rulof stoji
Okonaoko jebemo ti komplet mrtvu i zivu familiju koja je okotila takvog gada.
Udari po glavi i dzepu i nece vise
Udri udri nego sta.
A kad ce ukloniti one rusevine na Skenderiji, u centru Sarajeva?
@VanjaTa onog dana kad odluče da Unište istorijski dokaz električnu centralu za koju je poginuo Valter Perić.To će biti dan pobjede Fašista nad Antifašistima u rodnom Sarajevu.
Moj sin je između petog i osmog razreda slikao po zidovima sa sprejevima i sam je odlučio da mu to više nije interesantno.Da sam mu zabranio i dan danas bi crtao iz inata.Moja garaža je i dan danas ne prefarbana od njegovog sprejanja.To je pubertetski period kad oni žele da se dokažu i pokažu.Na žalost jedni nikad ne izađu iz puberteta.
@OKOnaOKO to je tvoj glupi odgoj dozvolio da sin radi sta hoce
@OKOnaOKO kako onda djeca u Svicarskoj ne saraju, a koliko znam i oni prolaze kroz pubertet. Ili evo, sto ga nisi pustio da skoci na glavu sa zgrade, nek vidi da ni to nije za njega
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zar je saranje jos u modi
malo ste zakasnili sa akcijom pošto grad izgleda ko kinder jaje
Rulof će dobit doživotnu hahahah
@Pogacnjak16 Rulof je davno emigrirao :D sada mu ne pada na pamet sarati zidove po Berlinu
@Pogacnjak16 mogu mu ga samo podudlat ako nije punoljetan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)