Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelimo dopunu optuznice sa detaljima kredita Razvojne banke koje je Fahro uzeo na ime poljoprivrednih poticaja a naprabio toranj nasim budzetskim parama. Lopov, varalica i ubica.
CIRKUS.... malo zatvor,..malo sud,..malo Skupstina sastanci....nema ovo ni u Alan Ford romanima...
Nit' manjeg qowneta a veceg smrada
Jeste inace tako kazu za tebe...
osudit, oduzet svu imovinu i deportovat nazad u Gusinje odakle je spodoba i dosla... potom oduzeti drzavljanstvo BiH i zabraniti ulazak u zemlju...
Gdje ti zivis jarane? Pa nije ti ovo uredena drzava.
Jesi smjesan sahbaze...jesi li ti vidio neki dan spisak najbogatniji ljudi u bih? Ko su prvi 10? Sve SDA...ali Fahro je problem...naravno da je problem kada ce izbore uzet kao sto je vec dva mandata zaredom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li zbog ovoga propao dogovor o mostaru
Nastavlja se farsa sa Fahrudinom u glavnoj ulozi "Politickog Narkosa"
sopranosi
Kakav politicki narkos. Upisi u Google "gorilla head" i usporedi slike sa slikom na clanku. VIdjet ces da nam je zivotinjsko carstvo na vlasti.