Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e smotane ti punice,a kakav si ti nikakav, bolja ti i ne treba!! dobro si se i oženio kako si ružan,a Bgm i glup!!!! taman za sbb!!
"Moja punica ih je bezuspješno pokušala snimiti, Džuvu i osobu koja je bila sa njim. E, BUDALE OD SVJEDOKA - PA KAKO ĆEŠ NEPISMENOJ PUNICI DATI DA SLIKA. AKO JE PREPOZNALA DŽUVU NA MJESTU SE OHLADILA. Šala na stranu, a istina je da je Šćepo kao svaki dobri beogradski učenik iz podruma palate Albanija, razapeo mrežu kako bi se odbranio. Hoće li, nezna se. Pokazatelji sa izbora kazuju - teško!
"Moja punica ih je bezuspješno pokušala snimiti, Džuvu i osobu koja je bila sa njim. Ja sam vozio, a punicu sam zadužio da fotografiše. To sam uradio jer je Radončić u tom trenutku rekao da, ako to bude potrebno, da ćemo nas četvero biti svjedoci tog susreta", kazao je svjedok. Scenario za sapunicu na TV ALFI ubilo se. On vozi, punica slika subjekte, oni se kriju, razdvajaju--- koji sud može prihvatiti ovo rekla-kazala?
Gusinjska psina ima , nazalost , u hebenoj bosni dosta kucica/ cukica pratioca , tako da ta i takva kriminalna fasisticka psina ucestvuje jos u kreiranju ( sa njegovim novim pajdom zutobradim klovnom ) zivota ljudi . Pa i ne zasluzuje taj narod nista bolje ..zato krepaj narode !!!
Neću da krepam, ali oni koji mi to žele, hoće prije mene - svakako!
@alejalipa92 Onda zivi uz i sa scepom i uzivaj do kostiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hapsi sve pljackase naroda...ma kojem narodu vjeri i seksualnom opredjeljenju pripadali...zivio dan kada ce na snagu stupiti zakon o porijeklu imovine...
ako neko moze dokazati porijeklo imovine to je radoncic...covjek prodao 500 miliona primjeraka avaza u zadnjih 20 godina..poceo sa kapitalom od par stotina hiljada koje je vjerovatno dobio od tadasnjih struktura kao sto su dobili stotinjak perspektivnih biznimena novinara itd..ovaj uspio a mnogi nisu...zato je uvijek bio problem
@mirsadabih - koja je veza tebe i tvojih nije bitno koliko je poreza na sve to platio Faho i dali je regulisao davanja državi od onih 200000000 KM od prodaje AVAZA ( u kome je sada podstanar)! Koliko je dužan RZB Federacije i nekim još, finasijskim institucijama! Kepecizam, pa to ti je!
samo da mi je znati,kako je ovo smeće izašlo iz zatvora???? jedini spas je otjerati ga iz države!!!!
e budalo jedna sutra da radoncica nema u drzavi budzet kantona sarajevo bi bio manji za 10 miliona godisnje..kako si samo glup ooo moj balijo
@mirsadabih - kojih deset miliona??? Objasni. On toliko oduzme KS najmanje, neplačajući poreze i sve ostalo!
Trazite ili nudite posao? Posjetite http://idealanposao.com
prosli izbori, pocela prodaja vunenih carapa, ako me razumijete :)
i na kraju će Šćepo biti oslobodjen i naplatiće odštetu od države .. zaradi čojk u životu, a nije mako q__rcem da nešto uradi
nadam se da neće!!